Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πόρτα» από τον Φιλιππίδη στον Λιγνάδη

Αρνητικά απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρόταση που του έκανε

21 Αυγούστου 2021 15:04
«Πόρτα» από τον Φιλιππίδη στον Λιγνάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία θεατρική παράσταση που θα αφορά την επανάσταση του 1821 φαίνεται πώς ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στις εφημερίδες Espresso και On Time, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και ακολούθησε η προφυλάκισή του. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Φιλιππίδης Λιγνάδης

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο σκηνοθέτης που προφυλακίστηκε για βιασμό και κακοποίηση αγοριών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.

Πάντως, μεταξύ των συμμετεχόντων δεν θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς απάντησε αρνητικά σε σχετική πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα δύο ρεπορτάζ, παρόλο που οι δύο άνδρες μένουν στον ίδιο θάλαμο και περνούν αρκετές ώρες μαζί, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τη θεατρική παράσταση, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ανατροπή για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη: Το περιστατικό μέσα στις φυλακές που άλλαξε τη σχέση τους

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι επί της ουσίας... μια πόρτα στη μεταξύ τους απόσταση στις φυλακές Τρίπολης, με τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς να έχουν απασχολήσει με τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η συνύπαρξή τους δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Φιλιππίδης δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό αποτυπωνόταν στη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να τσακωθεί άγρια με το συνάδελφό του στο προαύλιο της φυλακής.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, το κλίμα ηρεμεί στην αρκαδική πρωτεύουσα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να τον προσεγγίζει... μέσω της τέχνης και ο Φιλιππίδης αρχίζει να «μαλακώνει», έχοντας δεχθεί μάλιστα πρόταση να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση της ομάδας του κορυφαίου σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να παίξει στο θεατρικό, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν έχει πειστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παράσταση που σκοπεύει να σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων, θα έχει σχέση με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται στο στόχαστρο για 10 βιασμούς και παιδεραστία!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι τα πρώτα πρόσωπα των καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής, που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αλλά υπάρχουν αρκετοί ακόμη που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, με χαρακτηριστική την περίπτωση ενός πασίγνωστου 40χρονου σήμερα ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται για 10 περιπτώσεις βιασμού τις οποίες τα φερόμενα ως θύματά του κατήγγειλαν στις Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Το εν λόγω έντυπο, στο σημερινό του εξώφυλλο παρουσιάζει τόσο το όνομα όσο και τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ηθοποιού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λ. Φ., που στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή», στην οποία τον έχουμε δει τόσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και σε guest εμφανίσεις. Ο ίδιος, συμμετείχε συνολικά σε 5 επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Ακόμα, έχει παίξει σε πληθώρα πρωτοποριακών θεατρικών παραστάσεων και φεστιβαλικών κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Λ. Φ. έχει καταγγελθεί στις ελληνικές Αρχές για συνολικά 10 περιπτώσεις βιασμών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share