Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω στους μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν την Τίνκερμπελ»

Μας άφησε «άναυδους»

20 Αυγούστου 2021 15:02
Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω στους μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν την Τίνκερμπελ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άναυδους» μας άφησε με τις δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Η θεατρολόγος αναφέρθηκε στη προσωπική της ζωή λέγοντας πως έχει κάνει μόνο ακραία πράγματα και πως θεωρεί τον εαυτό της… «νεράιδα» λόγω του ότι την προσελκύουν μόνο νεότεροι άνδρες!

Οι δηλώσεις της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου

«Μόνο ακραία πράγματα κάνω εγώ. Μέσα σε 5 λεπτά αποφάσισα ότι πρέπει να αλλάξω καριέρα για να βοηθήσω έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη, οπότε έπρεπε να μεταπηδήσω στα media. Άρχισα να γράφω στα περιοδικά και να κάνω εκπομπές γι’ αυτό τον λόγο.

Ναι, με φλερτάρουν πολύ μικρότεροι άντρες, είμαι πάρα πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι και είμαι και η Τίνκερμπελ εξάλλου, το ξέρετε πάρα πολύ καλά, είμαι μια νεράιδα, άρα ως νεράιδα προσελκύω μικρότερα παιδιά. Δίπλα μου μπορεί να σταθεί μόνος ένας νεότερος άντρας γιατί οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να με ακολουθήσουν στη νυχτερινή ζωή. Ούτε οι γιοι μου δεν ξέρουν την ηλικία μου».

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Λάουρα Νάργες: Βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Σαντικάι

Τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά η Λάουρα Νάργες, αφού δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ζευγάρι με ένα νέο πρόσωπο, που πολλοί από εμάς θυμούνται.

Οι δημοσιεύσεις μάλιστα επιβεβαιώνονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπου ο ένας αφήνει ‘’γλυκά’’ σχόλια σε δημοσιεύσεις του άλλου.

Πιο αναλυτικά σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «On Time» αναφέρει πως η παρουσιάστρια Νάργες ύστερα από τον χωρισμό της. Βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Σαντικάϊ.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο “The Voice”. Να ερμηνεύει το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του με τη Λάουρα έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν μαζί και στη Ρόδο. Όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Στο προφίλ του Χρήστου Σαντικάι στο Instagram υπάρχουν τα σχόλια της Λάουρα, μία κίνηση που… επιβεβαιώνει τον έρωτά τους!

Νάργες Σαντικάι

Λάουρα Νάργες Σαντικάι

Χρήστος Σαντικάι Λάουρα νάργες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share