Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι σχέση έχει σήμερα με τη Ζένια Μπονάτσου;

Όσα αποκάλυψε ο ποινικολόγος

20 Αυγούστου 2021 13:36
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τι σχέση έχει σήμερα με τη Ζένια Μπονάτσου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε επίσης και στο αυτοάνοσο νόσημα που είχε ο Βλάσσης Μπονάτσος, και για το οποίο είχε μιλήσει προ ημερών και η Ζένια Μπονάτσου.

 Λυκουρέζος Μπονάτσου

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει και η απουσία της Ζωής είναι μόνιμη και σκληρή. Ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, αντισυμβατικός, εκρηκτικός, ατίθασος… Όλα αυτά συνέθεταν την προσωπικότητά της. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα διαρκέσει τόσα χρόνια η συμβίωσή μας. Ευτυχώς διήρκησε, αλλά έφυγε νωρίς…», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνέχισε: «Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές στην κοινή μας ζωή. Είχε και τις συγκρούσεις και τις καταιγίδες της… Έχω πάρα πολλά προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία κάθε τόσο τα χαζεύω και θυμάμαι τις στιγμές. Από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη έφυγα, αφότου “έφυγε” η Ζωή. Δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω. Οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία Ελένη είναι μια χαρά».

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος υπέφερε από το αυτοάνοσο, ήταν οικογενειακό πρόβλημα, και αυτό τον οδήγησε και στο θάνατο. Έχουμε επαφή με τη Ζένια, την αγαπώ πάρα πολύ και με αγαπάει κι εκείνη. Με πλήγωσε το ότι τα παιδιά ήρθαν σε σύγκρουση, παραμένει ίσως κάποια πικρία, αλλά η ζωή προχωράει», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Συγκινεί η κόρη του Μπονάτσου: «Φοράω ακόμα ρούχα του μπαμπά μου»

Η Ζένια Μπονάτσου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της, Βλάσση και στη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη. «Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το "Πάμε γι’ άλλα" και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει. Επίσης δείτε τι είχε πει η Ζένια Μπονάτσου για το θάνατο του μπαμπά της - «Πρέπει πάντα να κουβαλάω μια ένεση μαζί μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε από αυτό».

Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι - ντρέπομαι που το λέω - αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 - 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα».

Τι λέει η Ζένια Μπονάτσου για τον μπαμπά της

Λίγα λόγια για τον Βλάσση Μπονάτσο

Ήταν γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου, με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Είχε έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Τάκη Μπονάτσο, ο οποίος γεννήθηκε το 1944. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1960, όντας έφηβος, δημιούργησε το συγκρότημα loubok. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού από το 1969 έως το 1972.

Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του: Νίκος ΔαΠΕρης, Νίκος Λογοθέτης, Τάκης Μαρινάκης, Βλάσσης Μπονάτσος, Γιάννης Κιουρκτσόγλου. Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε», το οποίο έγραψε ο Γιάννης Κιουρκτσόγλου και το οποίο ηχογραφήθηκε στην πρώτη του εκτέλεση από τους Πελόμα Μποκιού με τη φωνή του Νίκου Δαπέρη.

Το ίδιο τραγούδι ηχογράφησε, 25 χρόνια αργότερα, ο Βλάσσης Μπονάτσος όταν συνεργάστηκε με τους Goin' Through.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share