Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή: Δεν πάει στο εξωτερικό η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη - Αυτές είναι οι νέες κινήσεις της

Αποφασίζει σύντομα για το τι θα κάνει

20 Αυγούστου 2021 08:45
Ανατροπή: Δεν πάει στο εξωτερικό η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη - Αυτές είναι οι νέες κινήσεις της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να αποφασίζει άμεσα για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, χωρίς όμως να φεύγει τελικά από την Ελλάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και άλλες δύο απόπειρες κατά το παρελθόν.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε μυστικά και κάτω από άκρα μυστικότητα με την είδηση της προφυλάκισής του να σκάει σα βόμβα, με τον ίδιο να βρίσκεται πλέον στην ίδια πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη από τον οποίο τον χωρίζει ένα κρεβάτι.

Οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού.

Αυτή είναι η απόφαση της Ελπίδας Νίνου

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του, Δημήτρης. Η σύζυγος του ηθοποιού μάλιστα ήταν η πρώτη που τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης όταν αυτό επετράπη.

Δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θα έφευγε για το εξωτερικό μαζί με το γιο του ζευγαριού εφόσον ήταν απορριπτική η απόφαση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως σας έχουμε γράψει, δεν ισχύει. Τώρα, το ότι η Ελπίδα Νίνου δεν πάει πουθενά, επιβεβαιώνεται.

Η Ελπίδα Νίνου θα μείνει στο πλευρό του συζύγου της όποια κι είναι η απόφαση για την τύχη του ηθοποιού. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη περιμένει την εξέλιξη και κατόπιν ν΄αποφασίσει για το μέλλον της. Αν παραμείνει προφυλακισμένος ο σύζυγός της είναι πολύ πιθανό να φύγει απο την Αθήνα για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τον γιό της και να επιστρέψει την περιόδο της ακροαματικής διαδικασίας.

Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, με τον γνωστό ηθοποιό να έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά να έχει πάντοτε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

Instagram Ελπίδας Νίνου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share