Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιωάννης Παπαζήσης για #Metoo: «Συγγνώμη που ήξερα και δεν έκανα τίποτα»

«Ήταν κοινό μυστικό»

18 Αυγούστου 2021 11:09
Ιωάννης Παπαζήσης για #Metoo: «Συγγνώμη που ήξερα και δεν έκανα τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Alpha Παντού» μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης και αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, εξηγώντας ότι όλες αυτές οι δυσάρεστες αποκαλύψεις, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, ήταν ουσιαστικά «ένα κοινό μυστικό» στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε τελικά. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ' αυτό και το μόνο, που είπα ήταν: συγγνώμη, γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες βέβαια, και δεν έκανα τίποτα. Σε κάποια από τα περιστατικά, έπεσα από τα σύννεφα» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Αργότερα, πρόσθεσε πως σημασία έχει το αποτέλεσμα, που βγαίνει από κάθε τέτοια κατάσταση. «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν η ζωή του διπλανού μας δεν είναι καλά. Κάποια πράγματα σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται. Κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται ποτέ».

Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Παπαζήση

Η Βανέσα Αδαμοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα και φυσικά για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

Η τραγουδίστρια και πλέον συγγραφέας είπε μεταξύ άλλων: «Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά μου και τα οικογενειακά μου. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ήμουν πάντα διακριτική. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα».

Οι δηλώσεις του Παπαζήση

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό έκανε λίγες μέρες πριν και ο Ιωάννης Παπαζήσης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

Βανέσα Αδαμοπούλου Ιωάννης Παπαζήσης χωρισμός

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών» είπε για τον γιο του ενώ συνέχισε με νόημα για την προσωπική του ζωή:

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share