Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Οριστική απόφαση: Τότε φεύγει από την Ελλάδα η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη

Παίρνει το παιδί και αναχωρεί!

18 Αυγούστου 2021 07:43
Οριστική απόφαση: Τότε φεύγει από την Ελλάδα η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες ολοένα και «φουντώνουν» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, η οποία δεν αποκλείεται σύντομα να φύγει ακόμη και από την Ελλάδα.

Η τελευταία εντολή του Πέτρου Φιλιππίδη στη γυναίκα του Ελπίδα που βρίσκεται από την αρχή στο πλάι του και δεν χάνει κανένα επισκεπτήριο στη φυλακή ήταν να πάρει το γιο τους και να φύγουν στο εξωτερικό.

Σε αυτό τουλάχιστον επιμένουν οι τελευταίες πληροφορίες, προσθέτοντας, όμως, ότι η Ελπίδα Νίνου δεν θα υπακούσει στην «εντολή» του συζύγου της, με την ίδια πάντως να είναι σε τραγική κατάσταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την Ελπίδα Νίνου κατά την τελευταία επίσκεψή της στις φυλακές Τρίπολης να φύγει άμεσα από την Ελλάδα και να πάει στο εξωτερικό μαζί με το γιο τους.

Όπως φέρεται να είπε δεν θέλει να καταστραφεί η ζωή τους από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες.

Ποια η απόφαση της συζύγου του Φιλιππίδη για το εξωτερικό;

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το nassosblog.gr, η Ελπίδα Νίνου θα παραμείνει στη χώρα μέχρι να δει αν οι επόμενες νομικές κινήσεις του ηθοποιού θα εξασφαλίσουν την προσωρινή αποφυλάκισή του.

Άλλωστε ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να ζήτησε από την σύζυγό του σε παλαιότερη επίσκεψή της στη φυλακή να κάνει ότι μπορεί για να αποφυλακιστεί και εκείνη τού υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό.

Αν αυτό δεν συμβεί είναι πολύ πιθανό να φύγει μαζί με τον γιό τους απο την χώρα.

Έτσι «κάηκε» ο Πέτρος Φιλιππίδης: Το κοινό στοιχείο σε όλες τις μαρτυρίες που τον έστειλε φυλακή

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται, έστω κι αν στην αρχή εξεπλάγη ο ίδιος, στην φυλακή, με την απόφαση αυτή του εισαγγελέα να μην είναι, όμως, τυχαία, βασιζόμενη σε δέκα μαρτυρίες, ήτοι των τριών ηθοποιών που τον κατήγγειλαν και άλλων επτά που κατέθεσαν.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στις καταθέσεις ξεδιπλώνεται μια πανομοιότυπη κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη σε βάρος επώνυμων καλλιτεχνών που συναντήθηκαν επαγγελματικά μαζί του. Περιστατικά που έγιναν από το 2008 ως και το 2014. Στις καταθέσεις υπάρχουν και άτομα που έζησαν ως αυτόπτες μάρτυρες τα περιστατικά βίας.

Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα για το δικαστικό βούλευμα.

Το χρονικό των επιθέσεων

Οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί, που τον καταγγέλλουν για βιασμό και απόπειρες βιασμών, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα εφιαλτικά, όπως ισχυρίζονται, έζησαν στα χέρια του ηθοποιού.

Η πρώτη γυναίκα τον είχε επισκεφθεί το 2008 στο θέατρο Ήβη για επαγγελματικό ραντεβού. Είναι η ηθοποιός που τον καταγγέλλει για βιασμό και όπως ισχυρίζεται της επιτέθηκε μέσα στο θέατρο και τη βίασε.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, μία άλλη γυναικά καταθέτει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα το θέατρο Μουσούρη.

Όπως κατέθεσε είχε συμφωνήσει να πάρει ρόλο στο θεατρικό έργο, που ανέβαζε εκείνη την εποχή ο ηθοποιός και προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.

Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει, όμως την απείλησε ότι αν μιλήσει θα την κατέστρεφε επαγγελματικά.

Η τρίτη καταγγελία αφορά σε απόπειρα βιασμού που έγινε το 2014. Η κοπέλα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, προσπαθούσε να βρει δουλειά και έτσι συνάντησε τον ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσφέρθηκε, όπως κατέθεσε, να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του μετά από το επαγγελματικό ραντεβού τους, όπου και επιχείρησε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που μετρά ήδη 18 ημέρες στη φυλακή, ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουαρίου, όταν τρεις συνάδελφοι του, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, με αναφορά τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τον κατήγγειλαν για ασελγείς πράξεις, λεκτική και ψυχολογική βία.

Οι καταγγελίες αυτές έγιναν η αφορμή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share