Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

9+1 διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στο 2021

Πέφτουν σαν «βροχή» και... ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

17 Αυγούστου 2021 12:13
9+1 διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στο 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έλυσαν το γάμο τους ύστερα από 10 χρόνια, με το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, παράλληλα, να προστίθεται ως ακόμη ένα, που βιώνει τον πόνο του χωρισμού.

Μέσα στο 2021, άλλωστε, εννέα συνολικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποφάσισαν είτε από κοινού είτε έπειτα από απόφαση του ενός να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μερικούς διάσημους τους περιμέναμε, άλλοι όμως «έσκασαν» από το πουθενά.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης χωρισμός

Αυτά είναι τα ζευγάρια της showbiz που χώρισαν μέσα στο 2021

Snik-Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησαν έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο στέγασαν και στο ίδιο σπίτι, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Τι και αν ο ράπερ έλεγε πως το μοντέλο θα μπορούσε να γίνει η μητέρα του παιδιού του, τελικά έπειτα από 2 χρόνια περίπου, χώρισαν οριστικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik χωρισμός

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

Νωρίτερα, φυσικά, είχαμε τον χωρισμό του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Το ζευγάρι έβαλε τέλος στο γάμο του μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Η απόφαση ήταν του περιφερειάρχη Αττικής, κάτι που ενόχλησε την σύζυγό του.

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Πατούλη χωρισμός

Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια γάμου και 8 σχέσης, χώρισαν και η Άννα Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη. Μάλιστα μπορεί να έγινε γνωστός ο χωρισμός τους πρόσφατα, όμως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Δανάη Μπάρκα-Πάνος Αδαμόπουλος

Από τον αγαπημένο της χώρισε και η Δανάη Μπάρκα μετά από 8 χρόνια σχέσης. «Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε», είχε εξομολογηθεί.

Ιωάννης Παπαζήσης-Βανέσα Αδαμοπούλου

Σαν «βόμβα» ωστόσο έσκασε και ο χωρισμός του Ιωάννη Παπαζήση από την Βανέσα Αδαμοπούλου. Έβαλαν τέλος μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο ηθοποιός μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό τους λόγω του γιου τους.

Κάτια Ταραμπάνκο-Κώστας Χωρινός

Με τον χωρισμό της απασχόλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Μάλιστα, το τέλος της σχέσης τους επιβεβαίωσε και ο Κώστας Χωρινός.

Ιωσήφ Μαρινάκης-Χρύσα Καλπάκη

Και ο Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε από την πρώην αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παρόλο που έδειχνε φουλ ερωτευμένο αποφάσισε να βάλει τέλος, με τους δυο τους να χαράζουν διαφορετική πορεία.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούσαν σχέση για 12 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους, όμως, λίγο πριν από την Καραβάτου και τον Κατσούλη, ανακοίνωσαν το τέλος.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης χωρισμοός

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης

Πιο φρέσκος ωστόσο χωρισμός είναι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη έπειτα από 20 χρόνια σχέσης και 18 γάμου, αλλά και την απόκτηση 2 παιδιών.

Δέσποινα Βανδή Ντέμης Νικολαΐδης χωρισμός

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share