Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε τραγική κατάσταση η γυναίκα του - Φόβοι για αυτοκτονία

Σε τεντωμένο σχοινί η Ελπίδα Νίνου

17 Αυγούστου 2021 08:20
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε τραγική κατάσταση η γυναίκα του - Φόβοι για αυτοκτονία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή ως προφυλακισμένος για βιασμό και απόπειρες βιασμού, έχοντας στην πλάτη του ουκ ολίγες μαρτυρίες, με τον ίδιο όμως να μην είναι εκείνος που βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές, αλλά αντιθέτως τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να έχει επηρεαστεί πολύ περισσότερο.

Ο κορυφαίος ηθοποιός και η γυναίκα του έχουν αναπτύξει μια μεγάλη σχέση αγάπης και η Ελπίδα ήταν επηρεασμένη από όσα συνέβησαν, κάτι που δεν έκρυψε στο πρώτο επισκεπτήριο. Σε εκείνο, έδειξε και τις σκέψεις της στον άνδρα της.

Αρκετές ήταν οι φωνές, που έκαναν λόγο για αυτοκτονία του Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης, με την Νίνου να επηρεάζεται. «Αν αυτοκτονήσεις θα πεθάνω», φέρεται να του είπε, με το «Yes Magazine» να μεταφέρει αυτή την πληροφορία.

Ελπίδα Νίνου αυτοκτονία

Η Ελπίδα Νίνου είναι γνωστό, ότι... δεν είναι ο εαυτός της τον τελευταίο καιρό και επιχειρεί να διαχειριστεί την κατάσταση, για χάρη κυρίως του παιδιού της, το οποίο βιώνει επίσης πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά φυσικά και του συζύγου της.

«Φύγετε στο εξωτερικό»

Η τελευταία εντολή του Πέτρου Φιλιππίδη στη γυναίκα του Ελπίδα που βρίσκεται από την αρχή στο πλάι του και δεν χάνει κανένα επισκεπτήριο στη φυλακή ήταν να πάρει το γιο τους και να φύγουν στο εξωτερικό.

Σε αυτό τουλάχιστον επιμένουν οι τελευταίες πληροφορίες, προσθέτοντας, όμως, ότι η Ελπίδα Νίνου δεν θα υπακούσει στην «εντολή» του συζύγου της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την Ελπίδα Νίνου κατά την τελευταία επίσκεψή της στις φυλακές Τρίπολης να φύγει άμεσα από την Ελλάδα και να πάει στο εξωτερικό μαζί με το γιο τους.

Όπως φέρεται να είπε δεν θέλει να καταστραφεί η ζωή τους από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις καταγγελίες.

Η Ελπίδα Νίνου, ωστόσο, θα παραμείνει στη χώρα μέχρι να δει αν οι επόμενες νομικές κινήσεις του ηθοποιού θα εξασφαλίσουν την προσωρινή αποφυλάκισή του.

Άλλωστε ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να ζήτησε από την σύζυγό του σε παλαιότερη επίσκεψή της στη φυλακή να κάνει ότι μπορεί για να αποφυλακιστεί και εκείνη τού υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό.

Αν αυτό δεν συμβεί είναι πολύ πιθανό να φύγει μαζί με τον γιό τους απο την χώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share