Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του και το τρυφερό μήνυμα

O ηθοποιός μετακόμισε στην Κρήτη

14 Αυγούστου 2021 19:47
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του και το τρυφερό μήνυμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία τρυφερή φωτογραφία με την σύντροφό του δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην παίκτης της «Φάρμας» έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις του αρκετές φορές για την σύντροφό του, Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει πως η ίδια τον συγκινεί με τη στάση της, καθώς κατανόησε την ανάγκη που είχε ο ηθοποιός να μετακομίσει στην Κρήτη.

“Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση στο εγχείρημα που είναι όνειρο ζωής και κατάφερα να το κάνω”.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δημοσίευσε στο προφίλ του μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του, γράφοντας: “Η μεγάλη μου αγάπη”

Η φωτογραφία του Μιχάλη Ιατρόπουλου:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η απαίτηση του από τους παραγωγούς για τις ερωτικές σκηνές!

Ο ηθοποιός μας μίλησε για την τολμηρή & ολόγυμνη εμφάνισή του στο θεατρικό σανίδι, όπως και για τα επόμενα σχέδια του θεατρικά και μη.

Δείτε επίσης: Ιατρόπουλος: «Το να πεθάνεις μια φορά δεν πειράζει, το να πεθαίνεις κάθε μέρα είναι κάτι ανήκουστο»

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τους «Ψίθυρους καρδιάς», οι ρόλοι του όμως τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη αλλά και στο θέατρο είναι αμέτρητοι. Ρόλοι που μας έκαναν να αγαπήσουμε τον ανατρεπτικό ηθοποιό!

Σας απολαύσαμε πρόσφατα στη θεατρική παράσταση «victims” σε έναν ρόλο αρκετά διαφορετικό απ’ ότι σας έχουμε συνηθίσει. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να συμμετέχετε σε μια τέτοια παράσταση;

Η συμμετοχή μου στην παράσταση Victims οφείλεται στο ιδιαιτέρως καλογραμμένο κείμενο του συγγραφέα Michael Howard, το οποίο δίνει ένα καταπληκτικό κοινωνικοπολιτικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Αφορά όλους τους ανθρώπους και την καταπίεση που υφίστανται από εξωγενείς παράγοντες στη ζωή τους.

Θεωρείτε πως υπάρχουν κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα του ρόλου σας με το δικό σας;

Κανένα απολύτως. Απλά φροντίζω να προσαρμόζω το κείμενο στα δικά μου βιώματα και να το αποδίδω όσο πιο πειστικά και τίμια μπορώ ως καλλιτέχνης.

Έχετε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις σας ότι ερωτικές σκηνές ή σκηνές που περιέχουν γυμνό θέλετε να κόβονται παρ’ όλα αυτά στη συγκεκριμένη παράσταση εμφανίζεστε ολόγυμνος.

Είναι κάτι που απαιτεί το κείμενο και κανείς δεν στέκεται στο επίμαχο σημείο, αλλά στην ερμηνεία αυτού του πραγματικά πολύ δύσκολου κειμένου και χαρακτήρα που υποδύομαι.

Προτιμάτε τους κωμικούς ή τους δραματικούς ρόλους;

Και οι δυο περιπτώσεις ασκούν μια τεράστια γοητεία στην ψυχοσύνθεση μου . Φροντίζω πάντα να ξεκαθαρίζω τα πράγματα μέσα μου ώστε να είμαι πάντα πειστικός και ειλικρινής με τον εαυτό μου και με το κοινό.

Έχετε συμμετάσχει σε πολύ μεγάλες παραγωγές και τηλεοπτικές και κινηματογραφικές αλλά και θεατρικές με αξιόλογες συνεργασίες. Ξεχωρίζετε κάποια από αυτές;

Τη συνεργασία μου με τον Νίκο Κούνδουρο στην ταινία «Οι φωτογράφοι», όπου ερμήνευσα τον ρόλο του Κρέοντα, την ταινία «Δεκαπενταύγουστος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο φεστιβάλ του Βερολίνου και την ταινία «Φθηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη, η οποία είναι πραγματικά κινηματογραφική ποίηση. Πρέπει να τονίσω ότι έχω αγαπήσει ανεξαρτήτως όλους τους ρόλους που ερμήνευσα στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους σκηνοθέτες που με εμπιστεύθηκαν.

Υπάρχει κάποιος ρόλος που να θεωρείται ρόλος ζωής για εσάς;

Ρόλος ζωής για μένα είναι η ίδια η ζωή, με πρωταγωνιστες τα παιδιά μου, τη σύντροφο μου και όλους τους ανθρώπους που αγαπώ ειλικρινά.

Τι έχετε αποκομίσει μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της υποκριτικής;

Ικανοποίηση, χαρά, πίκρες και πολλά άλλα ανάμεικτα συναισθήματα, τα οποία συνήθως παίζουν μποξ με τον ψυχισμό μου.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια όσον αφορά την υποκριτική αλλά και τις επιχειρήσεις σας;

Όσον αφορά την υποκριτική, συνεχίζω και την επόμενη σαιζόν το Victims στο Studio Κυψέλης με την υπέροχη και ταλαντούχα συνάδελφο Σόνια Κωτίδου και λόγω της φιλίας που έχω αναπτύξει με τον σκηνοθέτη μου Γιώργο Λιβανό, ο οποίος προάγει τη θεατρική τέχνη σε μυσταγωγία μεταξύ κοινού και ηθοποιών. Η επιτυχία της ταινίας που ήδη έχω γυρίσει και έχει προκριθεί για να προβληθεί στο φεστιβάλ των Καννών με τίτλο “Digger” σε σκηνοθεσία του ικανότατου Τζώρτζη Γρηγοράκη. Όσον αφορά τα επιχειρηματικά μου σχέδια, συνεχίζω να σέβομαι και να τιμώ τους ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους στο Lola’s Bar και στο Abakos στην περιοχή του Πειραιά, αλλά και στο OLA Ελληνικά στη Θεσσαλονίκη, εξελίσσοντας τις παροχές και την ποιότητα σε καθημερινή βάση. Επίσης, από τα μέσα Μαΐου ξεκίνησα το River beach bar στη Χαλκιδική, στην περιοχή του ποταμού Επανωμής, προσφέροντας στον κόσμο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share