Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Καρακάση: «Έχασα 36 κιλά σε έναν χρόνο» - Αυτή είναι η δίαιτά της

Θεαματικά αποτελέσματα!

13 Αυγούστου 2021 10:13
Ελένη Καρακάση: «Έχασα 36 κιλά σε έναν χρόνο» - Αυτή είναι η δίαιτά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τη διαχείριση του βάρους της αποκάλυψε η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση η οποία γνωρίζει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο της "Ρίζως" στην πετυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

"Όταν τελείωσα το σχολείο είχα φτάσει στα 100 κιλά. Ξεκίνησα μια θερμιδομετρική δίαιτα. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια είχα πάει 85 κιλά και έπειτα κοντά στα 70. Με συνεχή δίαιτα είχα φθάσει 49 κιλά. Κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έβλεπα τον άνθρωπο που ήταν στα 85 ή 100 κιλά. Δεν διέκρινα πού είχα φτάσει. Δεν παρατηρούσα ότι ήμουν πετσί και κόκαλο. Μου έδειχναν φωτογραφίες και μου έλεγαν ‘’αυτή είσαι’’ και δεν το πίστευα. Φαντάσου ότι δεν ήταν καν στο σκαρί μου τα τόσα λίγα κιλά. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αδύναμη φαινόμουν" είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό "7 Μέρες ΤV".

Ελένη καρακάση δίαιτα

«Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 36 κιλά. Τη μια χρονιά αρραβωνιαζόταν ο ξάδερφός μου και δεν έβρισκα ρούχα λόγω πάχους και την επόμενη παντρευόταν μια φίλη μου και πάλι λόγω αδυναμίας δεν έβρισκα ρούχο. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Ψώνιζα πια από τα παιδικά. Δεν ένιωθα καλά με την υγεία μου. Δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου, είχα τρομερές κρυάδες. Έτρωγα και με έπιαναν σπασμοί. Έμπαινα και έκανα μπάνιο με ζεστό νερό το καλοκαίρι για να έρθει η σωστή θερμοκρασία στο σώμα μου. Έπειτα, κάνοντας εξετάσεις, πήρα ορμόνες για να επανέλθει ο κύκλος μου και άρχισα να παίρνω κάποια κιλά» πρόσθεσε, μιλώντας για τη δυσκολία να βρει τις ισορροπίες της σε σχέση με τη διατροφή.

«Έμαθα να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τον εαυτό μου περίπου στα 40 μου. Σε μια κακή χρονιά, όπου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, γιατί δεν είχα δουλειά, έβλεπα ότι έπαιρνα κιλά γιατί ξέσπαγα στο φαγητό»

Ελένη Καρακάση: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια των κιλών και η δίαιτά της

ελένη καρακάση κιλά

Η Ελένη Καρακάση, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram φροντίζει να διατηρεί επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές της, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από τις προσωπικές όσο και από την επαγγελματικές τις στιγμές.

Στις τελευταίες μάλιστα δημοσιεύσεις της δεν μπορούσαμε παρά να μην παρατηρήσουμε τη φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της!

Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός το μυστικό για να χάσει τα περιττά κιλά ήταν η διαλειμματική διατροφή που ακολούθησε και κατά την οποία τηρούσε τα εξής tips:

  • 5 γεύματα την ημέρα
  • 1 ½ με 2 λίτρα νερό την ημέρα
  • Άφθονα φρούτα και λαχανικά
  • Γεύματα με λιγότερες θερμίδες
  • Μια φορά στις 10 ημέρες έχει ένα ελεύθερο γεύμα το οποίο περιλαμβάνει και γλυκό
  • Το τελευταίο γεύμα μέχρι το πρώτο πρωινό είχαν απόσταση 14 ώρες.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share