Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: 12 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση τους

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz

12 Αυγούστου 2021 15:34
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: 12 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν άφησαν ποτέ χώρο για άκομψα σχόλια και πάντοτε προστάτευαν τη σχέση τους. Όπως σε κάθε περίπτωση, ακούστηκαν πολλά για τον χωρισμό του ζευγαριού, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο τους επισημοποιήσαν τον χωρισμό τους κάνοντας μία λιτή ανακοίνωση και σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους ακολούθησαν, δρόμους χωριστούς.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Παρά το γεγονός ότι ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία, κανείς δεν ήξερε, πέρα από τους φίλους και την οικογένειά τους πολλά πράγματα για τη σχέση τους και τους «άγραφους» κανόνες λειτουργικότητας που είχαν σαν ζευγάρι.

Τα 12 στοιχεία που χαρακτήριζαν τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

  1. Είχαν ενοικιάσει μια βίλα στο Ρέθυμνο, σαν εξοχικό, για να κάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για 2 εβδομάδες, από το 2014 μέχρι το 2019.
  2. Δεν τους ενδιέφερε ποτέ το θέμα της «οικογενειακής κατάστασης» γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
  3. Επέλεγαν να μην εμφανίζονται στις πρεμιέρες του συντρόφου τους, για να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.
  4. Στην σχέση τους υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και ηρεμία, κάτι που φαινόταν καθώς, εξέπεμπαν τον περισσότερο καιρό υγεία στη σχέση τους.
  5. Είχαν συγκατοικήσει για αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα αφορμή στάθηκε μια διάρρηξη στο σπίτι της Ζέτας το 2012, ενώ μέχρι τότε υπήρχε κάτι σαν άτυπος νόμος, του να μένουν σε χωριστά σπίτια. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μετακόμισε στην Γλυφάδα.
  6. Είχαν ζητήσει από τους φίλους τους, να μην αναφέρονται στη σχέση τους δημοσίως, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τη σχέση τους
  7. Το πρώτο τους καλοκαίρι σαν ζευγάρι, πέρασαν στο σπίτι της φίλης τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα, μόνοι τους.
  8. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί ζουν χωριστά από τον περασμένο Φεβρουάριο.
  9. Ενώ κανένας δεν επενέβαινε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου, καθώς έδειχναν εμπιστοσύνη στις επιλογές τους.
  10. Μαζί είχαν επιλέξει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, υιοθετώντας αρκετά κατοικίδια (γάτες και σκυλιά), τα οποία αναμένεται να φροντίζει ακόμη και μετά τον χωρισμό τους η Ζέτα.
  11. Είχαν ακουστεί πολλές φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ωστόσο οι ίδιοι ξεκαθάρισαν μέσα από την ανακοίνωσή τους ότι, ο λόγος που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους είναι η κόπωση των πολλών χρόνων και όχι η απιστία.
  12. Πάντα ήθελαν να αφιερώνουν χρόνο για τους φίλους τους, έτσι έκαναν μια εβδομάδα χωριστά διακοπές.Κανένας Ρέμος και Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Ζέτας Μακρυπούλια

Κανένας Ρέμος και Χατζηγιάννης: Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με τους Αντώνη Ρέμο και Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει ζήσει μεγάλους έρωτες με τους δύο τραγουδιστές, αλλά άλλος άνδρας ήταν η πρώτη της αγάπη.

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και πάμε στο 1994. Η Ζέτα Μακρυπούλια μικρή τότε, υπήρξε για κάποιο καιρό ταίρι με τον... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share