Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χρύσπα: Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της - Έχασε 10 κιλά

Ανανεωμένη η τραγουδίστρια

12 Αυγούστου 2021 12:15
Χρύσπα: Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της - Έχασε 10 κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χρύσπα μία από τις λαϊκές φωνές της ελληνικής μουσικοβιομηχανίας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη διατροφή που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει 10 κιλά μέσα στην καραντίνα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Alpha Παντού η τραγουδίστρια εξήγησε πως κατάφερε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στο σώμα της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Μέσα στη καραντίνα βρήκα ένα μυστικό για να χάσω 10 κιλά. Παίρνουμε φρέσκια σαλάτα, με ό,τι λαχανικό μας αρέσει. Μέσα σε αυτή βάζω ένα λικέρ με φυστίκι Αιγίνης και ένα τυρί επίσης από την Αίγινα που είναι σαν κατίκι. Όλα όσα χρησιμοποιώ είναι τοπικά προϊόντα, έχω τρέλα με τα τοπικά προϊόντα εγώ» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Και φυστικά, ψύχα φυστίκι Αιγίνης. Είναι από τις δικές μας φυστικιές, οι περισσότερες οικογένειες στην Αίγινα έχουν τα δικά τους φυστίκια.Έχασα δέκα κιλά, τρώγοντας φαγητά της μαμάς και τέτοια ελαφριά φαγητά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Χρύσπα.

Η θαυματουργή δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου: Πως έχασε τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης σε 2,5 μήνες!Η θαυματουργή δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου: Πως έχασε τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης σε 2,5 μήνες!

Σύζυγος, μανούλα και εργαζόμενη, η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην έχει εμμονή με το σώμα και την εμφάνισή της -δεν το έχει, άλλωστε, ανάγκη- όμως τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και μετά στο θηλασμό έπρεπε να τα... εξαφανίσει από πάνω της! Και το πέτυχε με τον πιο απλό τρόπο, κάτι που μοιράζεται με το YOU για να το κάνεις κι εσύ!

“Δεν αγχώθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share