Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λάουρα Νάργες: Βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Σαντικάι

Νέο ειδύλλιο στη showbiz

10 Αυγούστου 2021 15:32
Λάουρα Νάργες: Βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Σαντικάι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά η Λάουρα Νάργες, αφού δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ζευγάρι με ένα νέο πρόσωπο, που πολλοί από εμάς θυμούνται.

Οι δημοσιεύσεις μάλιστα επιβεβαιώνονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπου ο ένας αφήνει ‘’γλυκά’’ σχόλια σε δημοσιεύσεις του άλλου.

Πιο αναλυτικά σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «On Time» αναφέρει πως η παρουσιάστρια Νάργες ύστερα από τον χωρισμό της. Βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Χρήστου Σαντικάϊ.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο “The Voice”. Να ερμηνεύει το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του με τη Λάουρα έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν μαζί και στη Ρόδο. Όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Στο προφίλ του Χρήστου Σαντικάι στο Instagram υπάρχουν τα σχόλια της Λάουρα, μία κίνηση που… επιβεβαιώνει τον έρωτά τους!

Νάργες Σαντικάι

Λάουρα Νάργες Σαντικάι

Χρήστος Σαντικάι Λάουρα νάργες

Δε μάσησε τα λόγια της η Λάουρα Νάργες: «Στη ζωή μου έχω περάσει χειρότερο Survivor»

Αποκαλυπτική διάθεση είχε η Λάουρα Νάργες, η οποία… δε μάσησε τα λόγια της και μίλησε για την εμπειρία του Survivor, που εκείνη είχε ζήσει, τονίζοντας πως δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με όσα έχει περάσει στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που φέτος είναι πιο απολαυστική από ποτέ στις συνεντεύξεις των backstage του «The Voice» στον ΣΚΑΪ κάνει έναν απολογισμό ζωής στο περιοδικό «You» για πρώτη φορά χωρίς να μασάει τα λόγια της και μιλά για όσα την ενόχλησαν στο παρελθόν προσωπικά και επαγγελματικά, αυτά που κράτησε και εκείνα που πέταξε, για την εποχή του Survivor, για τις απώλειες που την στιγμάτισαν αλλά και για τον πνευματικό της που της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία, τη στιγμή που έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην φετινή σεζόν του ριάλιτι.

Λάουρα Νάργες Survivor

Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη για το... Survivor της ζωής της

Στο «Survivor Greece» το 2017, που διαγωνίστηκες με του Διάσημους, πώς είχες περάσει;

Πέρασα πολύ όμορφα παρά την πείνα και τις κακουχίες, οι συνθήκες που επικρατούσαν εκεί όμως πολλές φορές ήταν αστείες σε σχέση με τη ζωή μου, που είχα περάσει πολύ πιο σκληρό Survivor. Μπορεί να ακουστεί άκομψο, επειδή το λέω εγώ για μένα, αλλά στο παιχνίδι αισθανόμουν πολύ δυνατή πνευματικά. Είχα τρομερή δύναμη μέσα μου και δεν ξεχνούσα ποτέ πως πρόκειται για δουλειά. Είχα μια άψογη συνεργασία και συμβίωση με τα υπόλοιπα παιδιά, χωρίς απαιτήσεις, δεν γκρίνιαζα ούτε τσακωνόμουν ποτέ με τους συμπαίκτες μου, τα «αδέλφια» μου, τους συνεργάτες μου.

Είχα μάθει από το σπίτι μου να σέβομαι, να υπακούω σε κανόνες και να τους ακολουθώ, είχα εκπαιδευτεί στην πειθαρχία και στο ομαδικό πνεύμα μιας και χόρευα στη Γερμανία σε γκρουπ με 24 κορίτσια, και ποτέ μα ποτέ δεν ήθελα να εκθέσω και να φέρω σε δύσκολη θέση συμπαίκτη μου. Θυμάμαι έλεγα στα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο «προσέξτε την εικόνα σας και τι βγάζετε προς τα έξω, διότι αν συμπεριφερθείτε άσχημα μπορεί ο κόσμος να λάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε και να αδικήσετε έτσι τον εαυτό σας»…

Γιατί υποστηρίζεις ότι έχεις περάσει πιο δύσκολο Survivor στη ζωή σου; Εγώ πίστευα ότι είσαι ένα καλοζωισμένο παιδί.

Είναι κάποιες πτυχές του εαυτού μου για τις οποίες δεν έχω ανοιχτεί και τόσο, δεν τις έχω εξομολογηθεί ιδίως δημόσια, δεν τις έχω επικοινωνήσει ποτέ, όχι επειδή κρύβω κάτι αλλά γιατί χρειαζόμουν χώρο και χρόνο με το κεφάλαιο αυτό. Έχω πεινάσει στη ζωή μου και έχω περάσει πολύ δύσκολα οικονομικά, διότι είμαι κι εγώ ένα από τα «θύματα» αυτής της γενιάς που ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία λίγο πριν (και μέσα) στην περίοδο της κρίσης. Επίσης, δεν είχα ποτέ μια οικογένεια που μπορούσε να με στηρίξει οικονομικά, ούτε την πολυτέλεια να σηκώσω το τηλέφωνο και να ζητήσω χρήματα από τον μπαμπά μου για να κάνω ζωάρα, που, κι έτσι να ήταν, δεν θα το έκανα.

Δούλευα όσο και όπως μπορούσα και παράλληλα φρόντιζα να τελειώσω το Λύκειο εδώ στην Ελλάδα και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου σε δημοσιογραφία και μάρκετινγκ - το τελευταίο, μάλιστα, με μεταπτυχιακό. Όλα αυτά για να φροντίσω μόνη μου για ένα καλύτερο αύριο για μένα. Έχω περάσει μέρες έχοντας στην τσέπη μου μόνο ένα ευρώ για να ζήσω, με αμέτρητους απλήρωτους λογαριασμούς να τρέχουν.Παλαιότερα αισθανόμουν ντροπή να εξομολογηθώ αυτή την συνθήκη μου, σήμερα, όμως, όχι. Βλέποντας τους συμπαίκτες μου στο ριάλιτι να γκρινιάζουν για το φαγητό στην παραγωγή και να της κάνουν τη ζωή δύσκολη, στενοχωριόμουν. Μια παραγωγή που και εκείνη από την πλευρά της ζούσε το δικό της Survivor παράλληλα μ' εμάς, και το σέβομαι. Μια μέρα δεν άντεξα και ξέσπασα σε κλάματα σε μια γωνία, ήρθε τρέχοντας και με αγκάλιασε η Ευρυδίκη.

Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι από τη μία ήμουν εγώ που δεν είχα να φάω και περίμενα βοήθεια μόνο από τον Θεό, εκείνοι, όμως, γκρίνιαζαν ενώ είχαν το «χέρι βοηθείας» από την παραγωγή, η οποία ουδέποτε θα επέτρεπε να μας συμβεί κάτι κακό.

Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα μέσα μου, βρίσκομαι 14 χρόνια στην τηλεόραση, από τα 17 μου. Η παρθενική μου εμφάνιση έγινε το 2007 στο «So you think you can dance» στο Mega και λίγους μήνες μετά άρχισα να έχω συνεργασία στο Mad, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση διάφορων εκπομπών. Έχω, βέβαια, την ίδια καρδιά, την ίδια ψυχή και τις ίδιες αρχές με την τότε 17χρονη, ωστόσο έχω ωριμάσει πολύ περισσότερο, γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα και δεν είμαι πια φοβισμένη όπως τότε, έχω αυτοπεποίθηση και έχω αλλάξει πολλές οπτικές γωνίες. Νιώθω πως είμαι μια γυναίκα που πατάει στα πόδια της πιο γερά από ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share