Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

8 + 1 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση (Photos)

Σπάνιες Φωτογραφίες

10 Αυγούστου 2021 10:21
8 + 1 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση (Photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημων ζευγαριών είχε προκαλέσει έκπληξη και έντονο ενδιαφέρον, τόσο στους κύκλους της showbiz, όσο και στον κόσμο.

Μπορεί να είναι μαζί εδώ και χρόνια και να έχουν κάνει αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις μαζί, είτε απαθανατισμένες από τους παπαράτσι, είτε μέσα από τα social media.

Θυμάσαι, όμως, ποια, πότε και πού ήταν η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση των παρακάτω 9 διάσημων ζευγαριών της ελληνικής showbiz; Μπορεί μέχρι τότε οι φήμες περί νέου ειδυλλίου να ήταν έντονες, όμως, πότε ήταν η πρώτη φορά που τις επιβεβαίωσαν με μια κοινή δημόσια εμφάνιση;

Ρέμος - Μπόσνιακ

πρώτη κοινή εμφάνιση ρέμος μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Αύγουστο του 2010 στη Ρόδο, όπου και γνωρίστηκαν έναν μήνα πριν.

Οικονομάκου - Μιχόπουλος

πρώτη κοινή εμφάνιση οικονομάκου μιχόπουλος

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου στο Acro τον Φεβρουάριο του 2014.

Μενεγάκη - Παντζόπουλος

πρώτη κοινή εμφάνιση παντζόπουλος μενεγάκη

Το 2011 η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Αλίκη για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παράσταση “Τα κορίτσια με τα μαύρα” των Ρήγα-Αποστόλου.

Καγιά - Κρασσάς

πρώτη κοινή εμφάνιση καγιά κρασσάς

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς στην Εκδήλωση Life Action Trust στο Μουσείο Αυτοκινήτου τον Φεβρουάριο του 2014.

Ρουβάς - Ζυγούλη

πρώτη κοινή εμφάνιση ρουβάς ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη τα Χριστούγεννα του 2005 στο Rex, βλέποντας Δέσποινα Βανδή.

Κορινθίου - Αϊβάζης

πρώτη κοινή εμφάνιση κορινθίου αιβάζης

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης: Το ζευγάρι είδαμε για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο του 2008 στο πάρτι του Χάρη Ρώμα στο Baraonda.

Τσιμτσιλή - Σοφός

πρώτη κοινή εμφάνιση σοφός τσιμτσιλή

Στις 20 Ιουνίου 2010, Θέμης Σοφός και Σταματίνα Τσιμτσιλή έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Island και τον γάμο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Νομικού - Θεοδωρίδης

πρώτη κοινή εμφάνιση νομικού θεοδωρίδης

Το Πάσχα το 2015, το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές μαζί στη Μύκονο. Εκεί, οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν μαζί για πρώτη φορά με εκείνους να είναι άνετοι με τον φακό, επιβεβαιώνοντας έτσι και το ειδύλλιο.

Μελέτη - Μαροσούλης

πρώτη κοινή εμφάνιση μαροσούλης μελέτη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη έγινε τον Ιούλιο του 2017 στον γάμο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

6 + 1 γάμοι Ελλήνων διάσημων που τους μάθαμε εκ των υστέρων

Τα φώτα είναι της δημοσιότητας, είναι συνεχώς στραμμένα πάνω τους με τους φωτογράφους να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Ωστόσο, μερικοί διάσημοι της εγχώριας showbiz κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το γάμο τους, αποδεικνύοντας ότι οι προσωπικές στιγμές είναι ιερές και αναπόφευκτο δικαίωμα που πρέπει να γίνεται σεβαστό ακόμη και αν πουλάει.

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2014. Ο γάμος της Βίκυ Καγιά και του Ηλία Κρασσά ήταν προγραμματισμένος από τον επιχειρηματία και την αδελφή του Βαλεντίνη -η οποία έχει τη δική της επιχείρηση οργάνωσης γάμων και διακόσμησης με τη Βίκυ να μη γνωρίζει ακριβώς τι την περιμένει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, έχοντας ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό του. Μάλιστα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο την ανέβασε η όμορφη Βίκυ στο Instagram έναν χρόνο μετά, στην πρώτη τους επέτειο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Γιώργος Ηλιάδης

Ηλιάδης γάμος βουγιουκλάκη

«Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη. Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της…

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

οικονομάκου γάμος

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Γύθειο τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου του 2017, μόλις λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Καταφέρνοντας να μην διαρρεύσει το παραμικρό η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες όταν πόσταρε στο Instagram μόνη της την είδηση του γάμου της!

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος

σουλτάτος γάμος

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, προς έκπληξη όλων, παντρεύτηκαν την Δευτέρα του Πάσχα του 2019 και ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη. Η τελετή έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα.

Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης

λέχου γάμος

Το καλοκαίρι του 2013, η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάτμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρο τον Γιάννη Μπέζο. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της: «Παντρευτήκαμε σε κλειστή τελετή στην Πάτμο εμείς οι τέσσερις: εγώ, ο Μάνος και ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη που ήταν κουμπάροι. Βέβαια και έβαλα νυφικό. Ήταν της Σίλιας Κριθαριώτη. Ήθελα να βάλω και ένα τεράστιο βέλο και μου έλεγε ο Μάνος «μην τυχόν και το βάλεις και με τον αέρα κολλήσει πάνω στα αγκάθια και τρέχουμε να το μαζέψουμε». Ε, τελικά δεν το έβαλα!»

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

ιωσφή μαρινάκης καλπάκη γάμος

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη ήταν ερωτευμένοι για πολλά χρόνια. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους το Νοέμβριο του 2014 με έναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη με μάρτυρες τους δύο καλούς τους φίλους Πάνο Σταυριανό και Νικόλα Καρβέλα. Το γεγονός μαρτύρησε ο ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κυρία Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία ντυμένη casual και κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη δίνει ένα γλυκό φιλί στον σύζυγό της.Ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στα Χανιά, με κουμπάρους την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου.

Μάλιστα, οι δύο τους είχαν ανακοινώσει τον δεύτερο γάμο τους με ένα εντυπωσιακό video εμπνευσμένο από την ταινία “Η νεράιδα και το παλικάρι” που είχε γίνει viral και είχε απασχολήσει lifestyle εκπομπές. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη…

Παναγιώτης Χατζηδάκης – Χαρά Σαράντη

Παναγιώτης Χατζηδάκης γάμος

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ενώθηκε το 2020 με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Χαρά Σαράντη πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Μάλιστα, τον παρουσιαστή και συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου, πάντρεψε η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Κατερίνα Γκαγκάκη..

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι με φόντο το σιντριβάνι στο Σύνταγμα.

Αν και όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε εκ των υστέρων το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Τα “ναι” πάνε την σχέση παρακάτω» έγραψε μετά το γάμο χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share