Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Κι όμως το έκαναν: Απίθανη εξέλιξη με Φιλιππίδη- Λιγνάδη εντός φυλακών

Χαμός!

8 Αυγούστου 2021 14:15
Κι όμως το έκαναν: Απίθανη εξέλιξη με Φιλιππίδη- Λιγνάδη εντός φυλακών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για έναν Πέτρο Φιλιππίδη σκιά του εαυτού του. Δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρισκόταν στις φυλακές και φοβόταν ακόμα και η σκιά του.

Μάλλον όμως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Μετά τις… αναγνωριστικές πρώτες μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης όχι μόνο άρχισε να συνηθίζει, αλλά έχει ενταχθεί πλέον στο περιβάλλον των φυλακών.

Μάλιστα μια είδηση που δημοσιεύσουν σήμερα «Τα Νέα» μοιάζει σχεδόν απίστευτη αν αναλογιστεί κανείς τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να ανεβάσουν κωμωδία μέσα από της φυλακής τα κάγκελα.

Όπως αποκάλυψε το Cnn Greece στη θεατρική παράσταση, που ετοιμάζεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης- επιμόρφωσης για τους κρατούμενους, πρόκειται να συμμετάσχει και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Κι όμως το έκαναν: Απίθανη εξέλιξη με Φιλιππίδη- Λιγνάδη εντός φυλακών

Οι θεατρικές παραστάσεις εντός των φυλακών της χώρας είχαν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του κορωνοιού αλλά πλέον ετοιμάζονται να αρχίσουν σιγά-σιγά με τους κρατούμενους να ανυπομονούν να συμμετάσχουν σε αυτές μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους. Φαίνεται λοιπόν ότι εκτός από τον Δημήτρη Λιγνάδη στην παράσταση θα έχει ενεργό ρόλο και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και οι δυο τους συμβιβάζονται με την ιδέα ότι ίσως μείνουν αρκετό διάστημα εντός φυλακών. Μεγαλύτερο σίγουρα από αυτό που υπολόγιζαν αρχικά…

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον είναι αν έχουν μοιραστεί όλοι οι ρόλοι. Γιατί αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως ίσως ο θίασος των φυλακών αποκτήσει και νέο μέλος σε λίγες μέρες. Γνωστό και καταξιωμένο…

Ποια αποφυλάκιση; Τραγική εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές!

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει εδώ και δέκα ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο Έλληνας ηθοποιός προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μετά τη μυστική απολογία του στον εισαγγελέα.

Μετά το χρονικό διάστημα που έμεινε σε απομόνωση λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήγε σε θάλαμο. Εκεί είναι συγκάτοικος με τον Δημήτρη Λιγνάδη όπου βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης από τον Φεβρουάριο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν σοκαρισμένος από την απόφαση για προφυλάκιση, παρά τα σενάρια αποφυλάκισης!

Τραγική εξέλιξη για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στις φυλακές!

Μάλιστα εμφανιζόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο ηθοποιός έχει δώσει εντολή εδώ και λίγα 24ωρα στους νομικούς παραστάτες του να καταθέσουν αίτημα για την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει αμφίβολο. Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ηθοποιός να καταφέρει να αποφυλακιστεί όπως ζητάει. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι βαρύτατα.

Θυμίζουμε ότι αίτημα για αποφυλάκιση είχε καταθέσει και ο Αλέξης Κούγιας για τον Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιπίδης έχει στο πλευρό του τη σύζυγο και τον γιο του.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες η Ελπίδα Νίνου τον επισκέφθηκε στη φυλακή. Η συνάντηση του ζευγαριού κράτησε λίγα λεπτά.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιον είδε στο πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, όπου είχε το πρώτο του επισκεπτήριο, την ώρα που ο δικηγόρος του ηθοποιού φέρεται να ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το επισκεπτήριο, όπως ανέφερε το κανάλι, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορωνοϊό.

Φιλιππίδης Νίνου κρατητήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται πιθανότατα στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μαζί και με περίπου άλλους 20 κρατούμενους.

Πάντως, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δυο απόπειρών βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα tanea.gr, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

λιγνάδης φυλακές φιλιππίδης

Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είναι σοκαρισμένος αλλά να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται να κάνει μπάνιο. Τον βάζουν να πλυθεί με το ζόρι

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στις φυλακές της Τρίπολης, σε καραντίνα για υγειονομικούς λόγους και το επόμενο διάστημα αναμένεται να οδηγηθεί στον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 ακόμη κρατούμενους.

Σύμφωνα με πηγές, ο ηθοποιός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται να κάνει ακόμη και μπάνιο

Στο κελί της καραντίνας ήταν μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά. Η ίδια κατάσταση και ακόμη χειρότερη επικρατεί μέχρι σήμερα, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να αρνείται πλέον μέχρι και μπάνιο να κάνει. Τα σωφρονιστικά όργανα τον αναγκάζουν να το κάνει γιατί πρέπει.

Όπως αναφέρουν “Τα Νέα”, δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο από τις φυλακές, ωστόσο, δεν είχε και κανένα αίτημα, εκτός από το επισκεπτήριο που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται να κάνει μπάνιο. Τον βάζουν να πλυθεί με το ζόρι

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που τον στηρίζουν - Χαμένος στον κόσμο του! Ποιον ζήτησε να δει

Τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου, η οποία στέκεται ακόμη στο πλευρό του, καθώς και τους δικηγόρους του, ζήτησε από την πρώτη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα τα "ΝΕΑ".

Τα πρώτα 24ωρα του Φιλιππίδη πίσω από τα κάγκελα κύλησαν δραματικά. Βρίσκεται από την Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας για υγειονομικούς λόγους και τις επόμενες ώρες, πιθανότατα από τη Δευτέρα, θα πάρει τον δρόμο για τον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 συγκρατούμενους.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο κωμικός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του ήταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στον νέο τόπο κατοικίας του. Στο κελί της καραντίνας βρισκόταν με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των "ΝΕΩΝ", δεν εξέφρασε κανένα παράπονο από τις φυλακές αλλά δεν είχε και κανένα αίτημα, πέραν του επισκεπτηρίου που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί. Η γυναίκα του και ο δικηγόρος του είναι, όπως φαίνεται, τα μοναδικά στηρίγματά του, καθώς όλοι οι άλλοι τον έχουν εγκαταλείψει. Οι κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού είναι βαριές, όμως, όπως και ο ίδιος εξομολογείται, δεν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί.

Από την πρώτη ημέρα ο διευθυντής των φυλακών τον ενημέρωσε για τους κανονισμούς και τις υποχρεώσεις του. Στη συνομιλία που είχαν, ο Φιλιππίδης εμφανίστηκε πολύ σκεπτικός, σχεδόν χαμένος στον κόσμο του. Αν κι εδώ και πέντε μήνες ήταν σχεδόν έγκλειστος στο σπίτι του στο Ψυχικό, ο τωρινός εγκλεισμός του έχει προκαλέσει πολύ άγχος και φόβο για την καθημερινότητα που θα καλείται ήδη να αντιμετωπίσει, δίπλα σε σκληρούς συγκρατούμενους, καταδικασμένους για αντίστοιχα εγκλήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share