Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον “Υπαστυνόμο Ρεξ”; - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Παραμένει κούκλος!

7 Αυγούστου 2021 09:21
Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον “Υπαστυνόμο Ρεξ”; - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είσαι γύρω στα 30 τότε έχει μεγαλώσει σίγουρα με αυτή την σειρά! Ο λόγος για τον αγαπημένο μας “υπαστυνόμο Ρεξ” αλλά και τον Richard Moser ή αλλιώς γνωστό ως Τομπίας Μορέτι! 23 ολόκληρα χρόνια μετά την πετυχημένη αυστριακή σειρά, ο καιρός έχει περάσει για τα καλά “πάνω” από τον ηθοποιό, ο οποίος είναι κυριολεκτικά αγνώριστος!

Δείτε πως είναι σήμερα ο Τομπίας Μορέττι και σίγουρα θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε! Εκτός όμως από τον Τομπίας Μορέτι δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία της Γειτονιάς και σίγουρα θα πάθετε πλάκα!

Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον “Υπαστυνόμο Ρεξ”;

Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής από τον Υπαστυνόμο Ρεξ

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι του «Εξορκιστή» - Eίναι… 62 ετών!

«Ο Εξορκιστής» που έγραψε ιστορία στις κινηματογραφικές ταινίες τρόμου, επιστρέφει με τον σκηνοθέτη του «Halloween», Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν στο τιμόνι.

Ωστόσο μια σημαντική απώλεια για την ταινία που θα είναι συνέχεια του εμβληματικού φιλμ τρόμου του 1973, είναι αυτή της ηθοποιού Λίντα Μπλερ.

Το τρομακτικό κοριτσάκι που έκανε γενιές και γενιές κινηματογραφόφιλων, δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία που ετοιμάζεται και η οποία θα βασίζεται στον «Εξορκιστή».

Αν και η Έλεν Μπέρστιν θα επαναλάβει το ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ στο νέο franchise, η κινηματογραφική της κόρη Μπλερ έγραψε στο Twitter:

«Σε όλους τους θαυμαστές μου που ρωτούν για τη συμμετοχή μου στην επανεκκίνηση του «Εξορκιστή», από την πλευρά μου δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή ή την επανεμφάνιση του ρόλου μου». «Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετάσχουν το καλύτερο και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον «Εξορκιστή» και τον ρόλο μου», συμπλήρωσε.

Στην κλασική ταινία τρόμου, που έκανε πρεμιέρα το 1973, η Μπλερ έπαιξε ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κατέλαβε ένας δαίμονας. Ο «Εξορκιστής» υπήρξε η πρώτη ταινία τρόμου η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Η Μπλερ αν και παραδέχτηκε ότι μίλησε με τους σεναριογράφους και τους παραγωγούς της νέας κινηματογραφικής σειράς του «Εξορκιστή» διευκρίνισε ότι «δεν έχω ιδέα για το έργο και δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλία συμμετοχής. Με ενημέρωσαν απλώς, για να ξέρω, ότι θα κάνουν την ταινία».

Η πρώτη ταινία του νέου «Εξορκιστή» είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ τον Οκτώβριο του 2023.

Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι του «Εξορκιστή» - Eίναι… 62 ετών!

Ο καθοριστικός ρόλος της Λίντα Μπλερ

Χωρίς την κατάλληλη ηθοποιό δεν θα είχε γυριστεί ποτέ η ταινία. Την άποψη αυτή συμμεριζόταν και ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς, που δέχτηκε πρόταση να σκηνοθετήσει την ταινία.

Αρνήθηκε επειδή δεν πίστευε ότι υπήρχε ένα 12χρονο κορίτσι που μπορούσε να φέρει εις πέρας αυτό τον άθλο. Το 1972, η Λίντα Μπλερ ήταν 13 ετών και ήθελε να γίνει κτηνίατρος.

Η μητέρα της έπεισε την κόρη της να συμμετάσχει στην ταινία, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πληρώσει το πανεπιστήμιο. Η Μπλερ ξεχώρισε ανάμεσα σε 600 άλλα κορίτσια, χωρίς καν να ενδιαφέρεται για το αν θα καταφέρει να πάρει τον ρόλο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο διάσημη θα γινόταν μετά την ταινία.

Μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ταινίας είναι ο αυνανισμός του κοριτσιού με τον σταυρό.

Η 13χρονη πρωταγωνίστρια ακολούθησε τις οδηγίες που της έδωσαν στα γυρίσματα, χωρίς να ξέρει ακριβώς τη σημασία των πράξεών της. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι έπρεπε να ακουμπήσει τον σταυρό στο σφουγγάρι που είχαν τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια της. Παρά τη νεαρή της ηλικία, η Μπλερ υπέμενε τις δυσκολίες των γυρισμάτων χωρίς παράπονα.

Ο σκηνοθέτης χαμήλωσε τη θερμοκρασία του δωματίου της, έτσι ώστε να φαίνεται η ανάσα των ηθοποιών στην κάμερα και η Μπλερ δεν είπε τίποτα, αν και είχε αρχίσει να σχηματίζεται πάγος πάνω στο νυχτικό της. Δεν γκρίνιαξε ούτε καν όταν τραυμάτισε την πλάτη της, καθώς ανυψωνόταν απ’ το κρεβάτι δεμένη με σχοινιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share