Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οργή και μίσος από την Κατερίνα Στικούδη: «Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις;»

Το δημόσιο ξέσπασμα για τους εμπρησμούς

6 Αυγούστου 2021 23:12
Οργή και μίσος από την Κατερίνα Στικούδη: «Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να ξεσπάσει για τις ειδήσεις περί εμπρησμού που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες που ξεσπούν οι φωτιές στη χώρα μας.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για όλους αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτό το μεγάλο κακό στη χώρα.

Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για τις φωτιές

«Εμπρησμοί, κι άλλοι εμπρησμοί, κάθε καλοκαίρι. Πόσα σπίτια θα κάψεις; Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις; Πόσα σπίτια θα εξαφανίσεις; Πόσα ζωάκια θα σκοτώσεις; Πότε θα καταλάβουμε ότι αυτός εδώ ο τόπος απλά μας φιλοξενεί και δεν μας ανήκει; Ξυπνήστε ρε», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς εκνευρισμένη στο βίντεο που ανέβασε.

«Την ώρα που καίγεται η Ελλάδα, είναι δυνατόν να...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στις φωτιές που έχουν πλήξει τη χώρα μας, ενώ την ίδια στιμή κάποιοι συνεχίζουν να προβάλλουν τις διακοπές τους στα social media.

Η δημοσιογράφος έθιξε ένα θέμα για το οποίο έχουν μιλήσει πολλοί celebrities τις τελευταίες μέρες, ενώ την ίδια στιγμή οι φωτιά συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα μας.

«Την ώρα που βρέχει στάχτες… Τις ώρες που όλη η Ελλάδα καίγεται, είναι δυνατόν να ποζάρουν με κοκτέιλ, φορώντας 158 φίλτρα, απόντα σκάφη τους…. Είναι δυνατόν να δείχνουν τους κ@λους, τις κοιλιές δίπλα από μπύρες, ψητές γαρίδες, σπαγγέτι με τρούφες…

Είναι δυνατόν “φιλάνθρωποι της πόζας” αυτές τις μέρες να έχουν λουστεί την κτηνωδία της ματαιοδοξίας τους! Σε ποιο σκάφος θα κρυφτείς κακομοίρα μου όταν θα βρέχει δηλητήριο ;;;; Σε ποιο ;;;», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share