Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τον έχω απατήσει...» - Σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου

Έριξε τη «βόμβα» η παρουσιάστρια

5 Αυγούστου 2021 22:59
«Τον έχω απατήσει...» - Σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος υπήρξε με τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης, με την παρουσιάστρια να αναφέρει, ότι στο παρελθόν στην εκπομπή «Πρωινό mou», ότι έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της.

Η ίδια, έχοντας σοκαριστεί με μια τελευταία αποκάλυψη, είχε απαντήσει στην κάμερα για το αν είναι μονογαμική και επεσήμανε, ότι άπαντες έχουν υπήρξει άπιστοι στο παρελθόν, προσθέτοντας πως ήλπιζε, ότι με τον Κρατερό θα τα κατάφερναν, κάτι που έχει γίνει με επιτυχία.

Σοκαρισμένος ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου: Η απάντηση στο αν έχει υπάρξει άπιστη

Η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν;» και τόνισε πως «η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ανατριχιάζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Πήρα χαρτί γιατρού... Ήταν για εμένα σοκαριστικό να...» (Video)

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καραβάτου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε χαρτί από γιατρό για παροχή βοήθειας για να πάρει τη μητέρα της και να την φέρει στην Αθήνα να μείνει μαζί τους.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια, είχα πάρει χαρτί γιατρού και βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω τη μητέρα μου και να την πάρω να κάνει κάποια πράγματα εδώ. Ήταν για εμένα σοκαριστικό να βλέπω θάλασσα μετά από τόσο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης την ρώτησε πόσο καιρό έχει να τη δει, απάντησε: «8,5 μήνες είχα να τη δω. Τρελάθηκε, όπως τρελάθηκαν και τα παιδάκια μας και τώρα η μαμά μου μας βλέπει από την Αθήνα».

Κατερίνα Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου είναι ισχυρό το σοκ"

Ψάξαμε και βρήκαμε μια εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία πραγματικά συγκλονίζει. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στη φωλιά των Κουκου", πριν καιρό, είχε αναφερθεί σε μια αποβολή που είχε βιώσει!

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για την αποβολή

"Η μία εγκυμοσύνη ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά.

Κατερίνα Καραβάτου εξομολόγηση για μωρό

Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι "και αν δεν τα καταφέρω'", είχε πει σε συνέντευξή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share