Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Ανατριχιαστικό: Αυτές ήταν οι 4 τελευταίες λέξεις που ψέλλισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν ξεψυχήσει

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της!

5 Αυγούστου 2021 15:45
Ανατριχιαστικό: Αυτές ήταν οι 4 τελευταίες λέξεις που ψέλλισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν ξεψυχήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το πιο διάσημο πρόσωπο στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή, έχασε τη ζωή της στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη σήραγγα της γέφυρας Αλμά, στο Παρίσι. Κυνηγημένη από τους παπαράτσι.

Ο θάνατος της Νταϊάνα, φούντωσε τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα. Αυτόπτες μάρτυρες υπήρχαν. Όχι μόνο οι παπαράτσι που ακολουθούσαν τη μαύρη Mercedes του συντρόφου της Νταϊάνα, καθώς κατευθύνονταν από το παρισινό Ritz στο σπίτι του Ντόντι αλ Φαγιέντ, αλλά και περαστικοί.

Στις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία δεν πέθανε ακαριαία αλλά μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière όπου μεταφέρθηκε, βρέθηκαν γιατροί, πυροσβέστες και διασώστες. Και κάπως έτσι, πέρα από όλες τις άλλες θεωρίες που κυκλοφόρησαν αυτά τα 22 χρόνια για το θάνατο της Νταϊάνας, κυκλοφόρησαν και πολλές για τα τελευταία της λόγια, με τους αυτόπτες μάρτυρες κατά καιρούς να διηγούνται διάφορες ιστορίες. Στο σημείο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα, 10 μέρες πριν το τροχαίο βρισκόταν στην Ελλάδα.

πριγκίπισσα Νταϊάνα τροχαίο

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκε το θάνατο

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αν και ψυχορραγούσε, κατάφερε να ψελίσσει κάποιες λέξεις. Και οι δύο μαρτυρίες που υπάρχουν για τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είναι πάνω κάτω οι ίδιες.

Ο Γάλλος γιατρός Φρεντερίκ Μαλιέ, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο του δυστυχήματος και σταμάτησε για να προσφέρει πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες, χωρίς να γνωρίζει καν την ταυτότητά τους, είχε δηλώσει, ότι ενώ η πριγκίπισσα έδινε μάχη για να καταφέρει να πάρει ανάσα, έβγαζε κραυγές πόνου και επαναλάμβανε πόσο πονάει, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές

Μια άλλη ιστορία που κυκλοφόρησε, προφανώς από αυτόπτη μάρτυρα, ήθελε την Νταϊάνα να λέει: «Ω Θεέ μου, αφήστε μόνη μου». Πριν τρία χρόνια, στην 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 2017, ο Γάλλος πυροσβέστης Xavier Gourmelon είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Sun ότι εκείνος με την ομάδα του ήταν οι πρώτοι που έφθασαν στο σημείο του δυστυχήματος στη γέφυρα Αλμά στο Παρίσι.

Τι είπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν πεθάνει;

Υποστήριξε ακόμη ότι έμεινε στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταΐάνα, καθώς ήταν χτυπημένη μέσα στην μαύρη Mercedes και χωρίς να έχει αντιληφθεί για ώρα την ταυτότητά της. Πριν οι διασώστες την απεγκλωβίσουν, ο Xavier Gourmelon υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε: "Ω θεέ μου, τι συνέβη;". Αμέσως μετά άρχισε η καρδιαγγειακή αναζωογόνηση.

Ο Xavier Gourmelon ανέφερε ότι της έκανε CPR και ότι έμοιαζε σταθερή πριν την βάλουν στο ασθενοφόρο. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι δε μίλησε ποτέ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στα μέσα πριν το 2007, καθώς οι Γάλλοι πυροσβέστες απαγορεύεται να μιλούν στα ΜΜΕ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share