Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

10 ζευγάρια που πιστεύαμε πως θα παντρευτούν αλλά τελικά χώρισαν!

Περιμέναμε να έχουν το πολυπόθητο happy end

5 Αυγούστου 2021 11:10
10 ζευγάρια που πιστεύαμε πως θα παντρευτούν αλλά τελικά χώρισαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρέθηκαν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά οι σχέσεις τους δεν προχώρησαν τελικά. Κι αντί για γάμος, ήρθε ο χωρισμός για 10 ζευγάρια που πολύ μας στεναχώρησαν.

Ήταν μάλιστα ζευγάρια, που περιμέναμε να έχουν το πολυπόθητο happy end.

Υπάρχουν όμως και άλλοι χωρισμοί και σκάνδαλα, που συγκλόνισαν την Ελλάδα, που έχει βρει και γράψει το Athensmagazine.gr!

Ποια είναι τα ζευγάρια

Έλενα Ράπτη- Γιάννης Μαρακάκης: Πέντε χρόνια σχέσης, σχέσης ζωής όπως την χαρακτήρισαν, η πολιτικός και ο δικηγόρος δεν μας έκαναν τη χάρη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ράπτη - γάμος

Κατερίνα Καινούργιου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: μετά από τρία χρόνια σχέσης, από τη συγκατοίκηση στον πρώτο μήνα του δεσμού, κι ενώ ετοιμαζόμασταν για κουφέτα, ήρθαν τα χαρτομάντηλα του χωρισμού.

Κατερίνα Καινούριου

Έδειχναν ιδανικά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Αθλούνταν μαζί, διασκέδαζαν μαζί κι όμως, ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Μουστάκα χώρισαν ξαφνικά!

Χολίδης Χρήστος

Στη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα έκαναν σχέδια γάμου, που λίγο αργότερα ακυρώθηκαν, μιας και η Ελένη ερωτεύτηκε σφόδρα τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Με το Λυκούδη επίσης έκαναν σχέδια γάμου, μέχρι που χώρισαν!

Σαμαράς - Φουρέιρα

Ιδανικό ζευγάρι έμοιαζε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη Βίκυ Κάβουρα κι όλοι μιλούσαν για επικείμενο γάμο ενώ φτάσαμε τελικά σε επεισοδιακό χωρισμό.

Νίκος Οικονομόπουλος

Έτοιμοι να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή αλλά η παρουσιάστρια βρήκε άλλο αγόρι και έφυγε μακριά.

Ηλίας Βρεττός

Και νυφικό είχε βρει η Αγγελική Ηλιάδη και πρόβα γάμου είχε κάνει και ημερομηνία γάμου είχε ορίσει όταν ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Παρόλα αυτά, ο γάμος ακυρώθηκε, η σχέση τέλειωσε άδοξα.

Ηλιάδη Αγγελική

Ράιαν Γκόσλινγκ- Ρέιτσελ Μακ Άνταμς: το ζευγάρι της πιο ρομαντικής ταινίας ever, ήταν ζευγάρι και εκτός σκηνής για χρόνια. Όλοι πιστεύαμε πως θα έχουν happy end αλλά τελικά ο Γκόσλινγκ κατέληξε με την Εύα Μέντες.

Ταινία netbook

Μπράντλει Κούπερ- Ρενέ Ζελβέγκερ: Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι για χρόνια με σκοπό το γάμο αλλά ο εργένης Μπράντλει δεν σκλαβώθηκε ποτέ.

Κούπερ - ταινία

Μπεν Άφλεκ- Τζένιφερ Λόπεζ: Μέχρι και προσκλητήρια για το γάμο τους τυπώθηκαν, κι όμως κατάφεραν να χωρίσουν λίγο πριν το Yes I Do!

Τζένιφερ Λόπεζ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share