Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποφάσισαν να μιλήσουν οριστικά για το διαζύγιο Σεφερλής-Τσαβαλιά: Eξελίξεις!

Οριστικό!

4 Αυγούστου 2021 21:57
Αποφάσισαν να μιλήσουν οριστικά για το διαζύγιο Σεφερλής-Τσαβαλιά: Eξελίξεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστικά αποφάσισαν να μιλήσουν για το διαζύγιο ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με τις εξελίξεις να είναι έκτακτες, μετά τις αποκαλύψεις του ζεύγους.

Δεν είναι πρωτόγνωρη η αναφορά σε πιθανό χωρισμό και για αυτό δε δίστασαν να μιλήσουν για τις πιο δύσκολες στιγμές τους ως ζευγάρι. Για το ενδεχόμενο να χωρίσει με τον Μάρκο Σεφερλή είχε μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν η Έλενα Τσαβαλιά, μετά και την αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο της.

Δεν ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που ακούστηκαν σενάρια. Οι ίδιοι δεν φάνηκαν να τα θεωρούν βγαλμένα από την σφαίρα φαντασίας. Αντίθετα, τα σενάρια γύρω από το ζευγάρι δίνουν και παίρνουν με την ηθοποιό σε παλαιότερη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως είχε φτάσει κοντά στο να χωρίσει.

Τελικά, ο «συνδετικός κρίκος», έκανε τη δουλειά του! «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Αποφάσισαν να μιλήσουν οριστικά για το διαζύγιο Σεφερλής-Τσαβαλιά

Πηρε θέση και ο ηθοποιός. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

Επαννεκίνηση, λοιπόν. Το ζευγάρι πραγματοποιεί μια νέα αρχή στη ζωή του, έχοντας ανοίξει το εστιατόριο «Erthe», το οποίο μοιάζει να έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς, αφού οι δυο τους φαίνονται χαρούμενοι με την επιλογή τους. Στο κατάστημα, μάλιστα, αρκετές φορές κάνουν επίσκεψη διάφοροι διάσημοι φίλοι τους, με τον Σεφερλή όμως πρόσφατα να έχει προχωρήσει σε ένα «ξέσπασμα». Στο εστιατόριο, συγκεκριμένα, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, με τον γνωστό ηθοποιό να περνά εκεί τον χρόνο του, απολαμβάνοντας τον καφέ μαζί με το ζευγάρι. Η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε σχετική φωτογραφία, με τους τρεις να κάνουν παρέα και να περνούν χαλαρές στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share