Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Κάψτε μας όλους Νέρωνες!»

Το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση!

3 Αυγούστου 2021 19:50
Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Κάψτε μας όλους Νέρωνες!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαύρη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς όχι μόνο κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με μεγαλύτερο αυτό στη Βαρυμπόμπη, αλλά και επειδή από νωρίς το πρωί η κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις για τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα!

Με οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ρούλα Κορομηλά ξεσπάει: «Η χώρα των πυρομανών, σφετερισμών, βιαστών, δολοφόνων κ πάει λεγοντας. Κάψτε μας όλους Νέρωνες! Ζώα ανθρώπους, σπίτια. Κάψτε όλη την Ελλάδα. Νέρωνες!»

Αποκάλυψε συγκλονιστική ιστορία η Ρούλα Κορομηλά - «Πέθανε με 1000 ευρώ στην τσέπη για την κηδεία»

Ρούλα Κορομηλά: Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στα social media μία συγκλονιστική ιστορία, μίας 90χρονης, που πέθανε μόνη της, αλλά με αξιοπρέπεια...

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Ήμουν έγκυος αλλά…»: Θρίλερ για την Ρούλα Κορομηλά!

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share