Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η τρυφερή ανάρτηση της Μιλλούση: «Διπλά περήφανη για σένα»

Δήλωσε περήφανη για τον χάλκινο ολυμπιονίκη των κρίκων

2 Αυγούστου 2021 13:27
Η τρυφερή ανάρτηση της Μιλλούση: «Διπλά περήφανη για σένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάντα στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση δεν έκρυψε τη χαρά και περηφάνια της για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο σύζυγός της στους κρίκους, έστω κι αν-όπως είπε-δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος.

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ' αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια», έγραψε στο Instagram υπογράφοντας το μήνυμα μαζί με τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν ήρθε το χρυσό για τον Λευτέρη Πετρούνια! Χάλκινος Ολυμπιονίκης (video)

Μετά την χρυσή προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος ανδρών που χάρισε άλλο ένα μετάλλιο στην Ελλάδα ήρθε και η επόμενη μεγάλη ελπίδα της ελληνικής αποστολής με τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων.

Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε την προσπάθειά του προτελευταίος και αφού ήδη είχαν προηγηθεί οι μεγάλοι του αντίπαλοι Χάο Γιου και Λιου Γιανγκ οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 15.300 και 15.500 αντίστοιχα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε το πρόγραμμά του άψογα αλλά στην έξοδό του έκανε ένα μικρό βηματάκι το οποίο του κόστισε το χρυσό καθώς βαθμολογήθηκε με 15.200.

Έτσι έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από τους δύο Κινέζους συναθλητές του.

Όλα όσα δεν γνώριζες για τον Λευτέρη Πετρούνια

  • Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ηλικία 30 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 30 Νοεμβρίου του 1990
    Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη
  • Έχει ύψος 1,64 μ. και ζυγίζει 62 κιλά
  • Έχει καταγωγή από την Μάνη
  • Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης
  • Ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών στον Πανιώνιο αλλά το 2005 σε ηλικία 15 ετών έκανε την επανάστασή του, εγκαταλείποντας προσωρινά το άθλημα για να επιστρέψει σε αυτό το 2008, αποφασισμένος να γράψει ιστορία.
  • Κάποια στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το πατινάζ. “Όλα αυτά μέσα στο γυμναστήριο, το τραμπολίνο, το δίζυγο, τα στρώματα, τα είδα τότε σαν έναν μεγάλο παιδότοπο, σαν μια τεράστια παιδική χαρά”, έχει δηλώσει ο ίδιος
  • Στο Λύκειο υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που τον ανέδειξε σε πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του. Εκείνη την εποχή ανακάλυψε την άλλη μεγάλη του αγάπη, το παρκούρ, το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα όταν έχει χρόνο καθώς τον βοηθά τόσο στην ελαστικότητα όσο και ως εκτόνωση
  • Είναι παντρεμένος με την αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση και έχουν δύο κόρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share