Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν ο τραγουδιστής μιλούσε για την σχέση του με την ηθοποιό (Video)

«Έσπασε» τη σιωπή της η παρουσιάστρια μετά τις φήμες χωρισμού

1 Αυγούστου 2021 15:06
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν ο τραγουδιστής μιλούσε για την σχέση του με την ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Νέος χωρισμός - βόμβα στην ελληνική σοουμπίζ. Μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ένα ακόμα ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα πως δεν είναι πια μαζί ύστερα από δέκα χρόνια. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην Πάρο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες.

Οι δυο τους πάντως τον τελευταίο καιρό έδειχναν φουλ ερωτευμένοι ενώ ο τραγουδιστής δήλωνε πως είχαν έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά», έλεγε στη «Φωλιά των Κου Κου» τον Νοέμβριο του 2020.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στην εφημερίδα «OnTime» μιλώντας ξανά για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και πώς αυτή επηρεάστηκε στην καραντίνα σημείωνε: «Η κάθε σχέση είναι από μόνη της μία διαρκής δοκιμασία και ο χρόνος που περνά, εκτιμώ, την κάνει πιο στερεή».

Υπάρχει άραγε ζήλεια; «Η ζήλεια με το χρόνο περνάει λίγο. Υπάρχει πάντα αλλά με το χρόνο νιώθεις μια ασφάλεια, αναλόγως τι σου προβάλλει ο άλλος. Οπότε νομίζω είμαι καλά», ανέφερε τον Μάιο του 2021 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κοσμοράδιο 95.1.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έσπασε» τη σιωπή της η παρουσιάστρια - Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το απόγευμα του Σαββάτου έκανε την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On time που ανέφερε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας δεν είναι πια μαζί.

Λίγο μετά το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, η Ζέτα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πολλοί έκαναν λόγο για... δείτε την απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τις φήμες περί χωρισμού με τον Μιχάλη Χαζτηγιάννη στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share