Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα

Τι συνέβη;

1 Αυγούστου 2021 14:00
Χειροπέδες σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες πέρασαν σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με την Espresso, όλα να έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ο χρόνος ήταν αρκετός για να δει και να αναγνωρίσει περαστικός το πρόσωπο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, τον οποίον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του, πριν από χρόνια, σε δημοφιλές μουσικό talent show. Ενώ, ιδιαίτερο χαμό και ποίκιλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην εκπομπή Σου-Κου Family, της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές και τα ΜΜΕ με κάποιο σκάνδαλο. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες του και την καλλιτεχνική του καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και την οικογενειακή του ευτυχία, αποτελώντας πρότυπο οικογενειάρχη και πατέρα μίας πολυμελούς οικογένειας.

«Χειροπέδες» σε γνωστό λαϊκό τραγουδιστή

Τι συνέβη όμως και τον μετέφεραν σχεδόν σηκωτό με χειροπέδες σε μαύρο τζιπ;

Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος τηρούν σιγήν ιχθύος για το τι πραγματικά έχει συμβεί, λέγοντας ότι οι πραγματικοί λόγοι αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες και θα προκαλέσουν μεγάλη συζήτηση…

Κυψέλη: Έπιασαν στα "πράσα" πασίγνωστο τραγουδιστή σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη (video)

Κυψέλη: Η έρευνα των Αρχών τους οδήγησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη όπου αυτή ήταν μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη αλλά αυτό που τους σόκαρε ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο που βρήκαν μέσα.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες έγινε μία μεγάλη καταδίωξη στην Αθήνα όπου συνελήφθη ο γνωστός τράπερ MadClip αφού έκανε και άλλες παραβιάσεις.

Συγκεκριμένα οι Αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν μετά από έρευνα έπιασαν στα πράσα γνωστό τραγουδιστή σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Δόθηκε πρόστιμο σε τραγουδιστή.

Κυψέλη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν ανταποκρίθηκαν σε κλήση για σπίτι, στο οποίο είχε στηθεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, καθώς εκεί εντόπισαν πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή.

Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στη Κυψέλη, βρήκαν 17 άτομα να «τζογάρουν» ανάμεσα στους οποίους και ο πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, με μακρόχρονη καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, έτσι και ο γνωστός τραγουδιστής παρέλαβε το πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη, ενώ του επιβλήθηκε και το αντίστοιχο πρόστιμο.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του MEGA

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share