Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;»

Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για «τη δίκη των τηλεοράσεων»

31 Ιουλίου 2021 15:05
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε, για τα δυσάρεστα φαινόμενα βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο. Ειδικότερα μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχει δικαιοσύνη για όποιον έχει φταίξει, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια από την άλλη, για «τη δίκη των τηλεοράσεων», όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε.

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τι είπε στη συνέχεια

«Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση; Κάνω ένα ερώτημα εργασίας. Θα σου πω γιατί: γιατί ήμουν άψογος στη σκηνοθετική του άποψη. Κουβεντιάζαμε, μιλούσαμε χωρίς να τσακωθούμε ούτε μια φορά. Προς Θεού όμως, μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω ότι ήταν λάθος οι καταγγελίες», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Για την ατάκα του «πώς τους πετσόκοψες έτσι;», ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Εγώ έκανα «Το μικρό ψάρι» και έγινα viral με την ατάκα «πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Μου έλεγε ο Γιάννης Οικονομίδης ότι «από αυτή την ατάκα έχουν βγάλει λεφτά οι πάντες».

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ο Κιμούλης εμένα γιατί δεν μου φώναξε ποτέ σε παράσταση;»

Γιαννόπουλος για αντιεμβολιαστές: «Τι να πω, σηκώνω τα χέρια...»

Στην επίθεση βρέθηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στους αντιεμβολιαστές ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος ήταν ξανά αρκετά δηκτικός στο σχολιασμό του.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει τη δική του καταγγελία στη «βροχή» που υπήρξε στον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησε για την επιστήμη ενώ τόνισε πως πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους αρνητές.

«Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου...» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε “το εμβόλιο έγινε γρήγορα”. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share