Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ελένη Τζώρτζη: Απασφάλισε για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Το άγνωστο περιστατικό και τα «προνόμοια»

«Με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή»

30 Ιουλίου 2021 12:27
Ελένη Τζώρτζη: Απασφάλισε για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Το άγνωστο περιστατικό και τα «προνόμοια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, σχολιάζοντας την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που απασχολεί εδώ ημέρες τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η ηθοποιός είχε ανοιχτό μέτωπο με τον προφυλακισμένο συνάδελφό της όπως εξήγησε. Παράλληλα, θυμηθείτε όταν η Ελένη Τζώρτζη με ανάρτησή της είχε κατακεραυνώσει τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τζώρτζη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είχα μιλήσει για τον Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς. Έγινα γνωστή όταν ο Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα.

Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχαν καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος. Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά» είπε στην εκπομπή.»

Η κυρία Τζώρτζη αναφέρθηκε και στα «προνόμια» του Πέτρου Φιλιππίδη

«Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις» είπε.

«Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει. Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει;

Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος» συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share