Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Viral η φωτογραφία της Χριστίνας Σούζη - Έβγαλε τα τακούνια της στο πλατό!

Στο πλατό των ειδήσεων του ΣΚΑΙ

30 Ιουλίου 2021 11:09
Viral η φωτογραφία της Χριστίνας Σούζη - Έβγαλε τα τακούνια της στο πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σούζη είναι μια γυναίκα, που όπως η ίδια έχει παραδεχτεί «κουβαλάει» την τρέλα της. Είναι η μετεωρολόγος που κάθε φορά κρεμόμαστε από τα χείλη της αφού μας ενημερώνει για τα καιρικά φαινόμενα και τις θερμοκρασίες με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αν κάνεις μια «βόλτα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις μόνο φωτογραφίες από μαγικές τοποθεσίες στην Ελλάδα ενώ σπάνιες είναι οι φωτογραφίες της με πιο προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και ανέβασε μια μοναδική φωτογραφία από το πλατό των ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η στιγμή που βγάζει τα τακούνια της και αράζει στην καρέκλα πριν την έναρξη του νοηματικού δελτίου, έχει ήδη γίνει viral.

«Νομίζω θέλω επειγόντως άδεια .... Περιμένοντας να αρχίσει το νοηματικό ... !! Θέση τσεκ εκει που είναι τα παπούτσια, φώτα τσεκ και εγώ ξεκουράζομαι. Η Νεφέλη λέει πάει .... αυτή τοχασε», έγραψε στη λεζάντα της.

Δείτε τη φωτογραφία

Viral η φωτογραφία της Χριστίνας Σούζη - Έβγαλε τα τακούνια της στο πλατό!

Χριστίνα Σούζη για καύσωνα διαρκείας: Πού και πότε θα «χτυπήσει» ο υδράργυρος - Ποια θα είναι η θερμότερη μέρα (Video)

Καιρός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Σήμερα ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο φτάνοντας έως και 43 βαθμούς και η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη τα στοιχεία επιμένουν ότι η πιο ζεστή ημέρα θα είναι η Δευτέρα 2 Αυγούστου, οπότε και αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες με 44 και πιθανόν τοπικά 45 στον θεσσαλικό κάμπο. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου.

Ειδικότερα:

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και ο υδράργυρος θα δείξει έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα και το Καρπάθιο τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Σε άνοδο η θερμοκρασία που θα φτάσει τους 43 και τοπικά στους 44 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Άνεμοι βόρειοι εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 43 με 44 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και τοπικά 6 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει 44 και πιθανόν τοπικά 45 στο θεσσαλικό κάμπο.

Αντίστοιχες θερμοκρασίες αναμένονται και την Τρίτη 3 Αυγούστου ενώ υψηλά θα παραμείνει ο υδράργυρος έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share