Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο γάμος έσωσε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση τους

Αποκάλυψη!

29 Ιουλίου 2021 22:10
Ο γάμος έσωσε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριος καβγάς είχε υπάρξει ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη, με όλες τις λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τι συνέβη πριν από ένα γάμο, όπου παρέστησαν.

Μπορεί να είναι γνωστό πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί, όμως κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Όπως κρυφό έχουν καταφέρει να κρατήσουν και έναν γάμο. Όχι τον δικό τους, αλλά ενός φίλου του Μιχάλη, που παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια στις ΗΠΑ και δεν το έμαθε κανείς, ενώ έγινε γνωστή και η σχέση της αδελφής του τραγουδοποιού με τη Μακρυπούλια.

Ο γάμος έσωσε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση τους

Πάμε πίσω στο 2016, όταν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρά τα όσα είχαν ακουστεί εκείνο το διάστημα για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, έγκυρες πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν είχαν απομακρυνθεί, αλλά ήρθαν ακόμη πιο κοντά εξαιτίας ενός γάμου.

Ενας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη από την Κύπρο κάλεσε εκείνον και τη σύντροφό του στις ΗΠΑ κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το ταξίδι και να συνδυάσει το ευχάριστο γεγονός με διακοπές.

Φήμες θέλουν ο γάμος αυτός να έσωσε την σχέση του ζευγαριού, καθώς εκείνο το διάστημα οι τσακωμοί ήταν έντονοι και είχαν φτάσει μια ανάσα από τον χωρισμό.

Γονείς για πρώτη φορά Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Το ζήτημα της… εγκυμοσύνης της σχολίασε η Ζέτα Μακρυπούλια, με την ανακοίνωσή της να σοκάρει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που δεν πίστευε στα αυτιά του.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, και αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό υπερβολικού Photoshop, που την έφερε στα όριά της.

«Θυμάμαι μια φορά είχε κάνει ένα εξώφυλλο, αισθανόμουν υπέροχα, νόμιζα ότι θα είναι καταπληκτική και όταν βγήκε το περιοδικό, και το είδα, και ήθελα να αγοράσω όλα τα περιοδικά από παντού. Ήταν η οπτική γωνία που με πήρε τέτοια, που ήταν σαν να ήμουν έγκυος. Πάντα στο μπάνιο με αγχώνουν οι παπαράτσι, έχουν μάθει και τις κρυφές παραλίες, σκαρφαλώνουν στα βράχια, κρυβόμαστε και φεύγουμε», είπε η ίδια, παίρνοντας πρόσφατα μια οριστική απόφαση με το σύντροφό της.

Επανασύνδεση «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Άναυδη η Ζέτα Μακρυπούλια

Άναυδη έμεινε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια, με τον γνωστό τραγουδοποιό να προχωρά σε μια επανασύνδεση «βόμβα» με άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιάννης δεν κρύβει την χαρά του για το γεγονός, ότι επανασυνδέεται με την Ελεάνα Βραχάλη. Ο ίδιος… δεν αργεί, μάλιστα, και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που προκαλεί αίσθηση από το πρώτο teaser του.

Η νέα μουσική πρόταση του δημοφιλή καλλιτέχνη των πολυάριθμων διαχρονικών επιτυχιών φέρει τον τίτλο «Μην Αργείς».

Είναι το επόμενο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το No. 1 επιτυχία «Χορεύω» που συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, ενώ παράλληλα αγγίζει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Μην Αργείς» θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, με την οποία συμπορευόταν δισκογραφικά επί σειρά ετών στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας τις μεγαλύτερες και ανεξίτηλες επιτυχίες της καριέρας του.

Τη μουσική του επερχόμενου τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Η πρώτη γεύση που έρχεται μέσα από το teaser κεντρίζει το ενδιαφέρον με τον ιδιαίτερο ήχο του.

Το «Μην Αργείς» έρχεται σε πρώτη μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τις 30 Νοεμβρίου.

Από σήμερα, 4 Δεκεμβρίου, το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify, πριν κυκλοφορήσει ευρέως από τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share