Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Βάζει κάτω 20αρες - «Θανατηφόρο» το κορμί της 47χρονης παρουσιάστριας

Αγνώριστη μετά την απώλεια των κιλών

29 Ιουλίου 2021 15:46
Μαρία Μπεκατώρου: Βάζει κάτω 20αρες - «Θανατηφόρο» το κορμί της 47χρονης παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καλύτερα της βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου, με την ίδια να εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της. Μπορεί να είναι 47, ωστόσο διατηρείται άριστα.

Μάλιστα, μετά την απώλεια των 11 κιλών, είναι άλλος άνθρωπος! Η ίδια είχε αναφέρει πρόσφατα: «Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα.

Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά»

Η Μαρία Μπεκατώρου μάλιστα έχει μοιραστεί και αρκετά στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει πιο ανέμελη και όμορφη από ποτέ... απολαύστε φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share