Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ» (Video)

«Λυπάμαι για το ταλέντο του»

29 Ιουλίου 2021 15:11
Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν καλεσμένη στο “Καλοκαίρι #Not” και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από τις καταγγελίες εις βάρος του. Παράλληλα, χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη!

«Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει.

Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια.

Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας» τόνισε η Βάσια Τριφύλλη.

Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μίλησε για τον κορωνοϊό που πέρασε, αλλά και για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Νόσησα από κορωνοϊό ενώ είχα κάνει την πρώτη δόση του Astra Zeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε και αυτή, μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο ιός. Εγώ ήθελα να κολλήσω γιατί ήθελα να φτιάξω αντισώματα και γιατί είμαι σχετικά νέος. Εγώ έχω καλό οργανισμό, γυμνάζομαι… Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, είναι η προσωπική μου άποψη και δεν μπορώ να την επιβάλλω», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Αναφορικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε: «Έχω μιλήσει για τη συνεργασία μου με τον κύριο Φιλιππίδη. Χαίρομαι που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Χαίρομαι που ο εισαγγελέας τον έκρινε προφυλακιστέο. Δεν χαίρομαι όταν ένας άνθρωπος παθαίνει κάτι κακό, αλλά χαίρομαι που απονέμεται δικαιοσύνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share