Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις Μαρία Παπαπέτρος: Τι λένε τα ζώδια για το τέλος του κορωνοϊού και γιατί «καίνε» Μενεγάκη και Σκορδά

Όλα όσα είπε...

28 Ιουλίου 2021 19:50
Αποκαλύψεις Μαρία Παπαπέτρος: Τι λένε τα ζώδια για το τέλος του κορωνοϊού και γιατί «καίνε» Μενεγάκη και Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις Μαρία Παπαπέτρος: Τι λένε τα ζώδια για το τέλος του κορωνοϊού και γιατί «καίνε» Μενεγάκη και Σκορδά. Τα άστρα ξέρουν πότε θα φύγει o COVID-19 από την ζωή μας, όπως αποκάλυψε στο OPEN η Μαρία Παπαπέτρος.

«Λυπάμαι που βλέπω θεωρίες συνωμοσίας. Το σύμπαν για κάποιο λόγο μας μάντρωσε μέσα, σε μερικούς μας έσωσε τη ζωή και κοιτάμε τι πρέπει να φτιάξουμε. Λυπάμαι που βλέπω τόση βία», είπε αρχικά η Μαρία Παπαπέτρος και αποκάλυψε: «Εγώ νομίζω ότι ο COVID-19 θα συνεχίσει αρκετά μέσα στο 2022. Αλλά αντί να λέμε «τι πέρασα» να λέμε «τι ξεπέρασα». Δεν θα μας «φάει» τίποτα, εξαρτάται από εμάς. Εγώ προτίμησα να κάνω το εμβόλιο. Γιατί, τι άλλη επιλογή είχα»;

Για την Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Ok, καλά θα πάει εντάξει. Κακώς επέλεξε να απέχει, δεν θα της βγει σε καλό αυτό. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά πάλι για να φτάσει εκεί που ήταν. Έχει κάνει μια τεράστια καριέρα, είναι καλά, αλλά θα ακολουθήσει μια πορεία όπως ακριβώς έγινε και με τη Ρούλα Κορομηλά. Ήρθε η ώρα που θα είναι ok, εσύ θα πηγαίνεις καλύτερα», είπε στην Ελένη Τσολάκη η Μαρία Παπαπέτρος και συνέχισε: «Από τότε που σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη ξέρεις πόσα πράγματα έχουν αλλάξει; Ξέρεις πόσα παιδιά δεν τους ενδιαφέρει; Υπάρχει η τεχνολογία. Δεν θα πάει εκεί που ήταν».

Όσον αφορά στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχει πάρα πολύ καλή ενέργεια και θα τα πάει καλά». Η πρόβλεψή της για τη Φαίη Σκορδά ήταν σχεδόν η ίδια με αυτή της Ελένης Μενεγάκη: «Κι εκείνη θα πρέπει να προσπαθήσει».

Μια ακόμη μεγάλη «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει η Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο, με την ιστορική παρουσιάστρια να επιστρέφει στο Mega και να επιχειρεί να «κλέψει» τη Λίτσα Πατέρα από το «Πρωινό».

"Χρυσάφι": Σκάνδαλο με τα χρήματα για το πλατό της Ελένης Μενεγάκη! Πενταψήφιο το κόστος του!

Κι εκεί που το απόγευμα της Δευτέρας τσουλούσε αδιάφορα έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το trailer της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα εκπομπή που θα έχει στο Mega από την επόμενη σεζόν!

Με αφορμή το trailer αυτό, λοιπόν, θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής για τη νέα αρχή της παρουσιάστριας... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share