Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η εκδίκησή του νεαρού ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη, 9 χρόνια μετά την κόντρα τους

Ήταν αυτός που του έκλεισε τις πόρτες στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο ο ίδιος κλείστηκε τώρα στο κελί

28 Ιουλίου 2021 15:36
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η εκδίκησή του νεαρού ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη, 9 χρόνια μετά την κόντρα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην φυλακή κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την χθεσινή απόφαση, με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο να παίρνει σιωπηλά την εκδίκησή του.

Λίγοι θυμούνται πως πριν 9 χρόνια, είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου κατά την διάρκεια του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής είχε ρωτήσει τον νεαρό ηθοποιό ποιους θεωρεί τους 3 καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Στην αρχή απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο μετά από επιμονή της εκπομπής, είπε τα ονόματα τριών νέων ηθοποιών κοντά στην ηλικία του, με αποτέλεσμα να αφήσει έξω τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που ήταν αυτοί που τον είχαν βοηθήσει στην αρχή της καριέρας του.

Την επόμενη ημέρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην συγκεκριμένη εκπομπή και εξέφρασε δημόσια την οργή του, με αφορμή φυσικά την απάντηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα είχε αναφέρει: «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share