Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα

Τι συνέβη με τη «μαγειρίτσα της Βέφας»;

28 Ιουλίου 2021 08:07
Βέφα Αλεξιάδου: Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι έχει συμβεί με την Βέφα Αλεξιάδου και αποφάσισε να στείλει δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα;

Από το 2019 η Βέφα Αλεξιάδου και ο Κώστας Μιναρετζής έχουν την δική τους διαμάχη για μια μαγειρίτσα κοτόπουλο.

Βέφα Αλεξιάδου δικαστήρια

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «OnTime» ο δημοσιογράφος άνοιξε στη Θεσσαλονίκη το δικό του κατάστημα εστίασης και χρησιμοποιούσε φωτογραφία της Βέφας Αλεξιάδου για να διαφημίσει τη μαγειρίτσα του. Συγκεκριμένα το Πάσχα θα σέρβιρε τους πελάτες του «μαγειρίτσα της Βέφας».

Η αγωγή της μαγείρισσας, με την οποία ζητούσε 60.000 ευρώ, εκδικάστηκε στις 27 Νοεμβρίου 2020 αλλά η απόφαση τη θεώρησε ως «μη ασκηθείσα», μιας και η Βέφα Αλεξιάδου δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. Στις 22 Ιουλίου εκδικάστηκε η αγωγή του Κωνσταντίνου Μιναρετζή εναντίον της, ο οποίος ζητά 50.000 ευρώ και ισχυρίζεται πως όλη η ιστορία οδήγησε την επιχείρηση του σε οικονομική καταστροφή, αλλά και στο κλείσιμο της.

"Δεν θέλω να με λυπούνται" Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου!

Συγκλονίζουν τα λόγια της Βέφας Αλεξιάδου σε μια παλαιότερη της συνέντευξη όπου ανέφερε ότι δεν θέλει κανείς να την λυπάται!

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βέφα Αλεξιάδου και μετά τα δύσκολα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της και να ετοιμάζεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές και μυστικά της ζωής της.

«Θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία μου σε λίγους μήνες και εκεί θα είναι όλα γραμμένα. Σε στυλ μυθιστορήματος, γιατί η ζωή μου είναι σαν μυθιστόρημα», αποκάλυψε σε εφημερίδα. Η Βέφα Αλεξιάδου που ξεκίνησε από το μηδέν, πέρασε δυσκολίες ως παιδί και κατέληξε να γίνει μια από τις πιο μεγάλες και αγαπητές μαγείρισσες της χώρας, ανέβηκε το δικό της Γολγοθά. Το 2006 έχασε τον σύζυγό της και απομονώθηκε στο σπίτι της στη Χαλκιδική, αλλά το 2014 και 2015 δυο μεγάλα χαστούκια της ζωής την κάνουν να λυγίσει.

Βέφα Αλεξιάδου

Τον Οκτώβρη του 2014 πέθανε η κόρη της Αλεξία και λίγους μήνες αργότερα, χάνει τη μάχη με τον καρκίνο η μεγαλύτερη κόρη της, Άντζυ.

Ωστόσο, τα διάφορα σχόλια που άκουσε για την περίοδο του πένθους της, την πίκραναν.«Λένε δεν πονάω» και συνεχίζει: «Μπορεί να ξέρει κανείς πόσο πονάω μέσα μου; Πόσο πενθώ; Επειδή δεν θέλω να το δείχνω; Δεν θέλω να με λυπούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Βέφα Αλεξιάδου: «Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου!»

Μετά τον χαμό των δυο κορών της η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια συνέντευξη, μιλώντας ανοιχτά για όσα περνάει τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με την ίδια: “Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν είναι στιγμές που είσαι μόνος σου. Και είναι πάρα πολλές αυτές οι στιγμές”.

«Αν δεν είχα τη δουλειά μου, θα είχα πέσει, δε θα στεκόμουν στα πόδια μου. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο χαρακτήρας μου, η αισιοδοξία μου, η αγάπη μου για τη ζωή, η αγάπη του κόσμου και η πίστη μου στο θεό. Οι άνθρωποι όσο και να σε παρηγορήσουν υπάρχουν στιγμές που είσαι μόνος. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα». Το δυνατό comeback της Βέφας Αλεξιάδου! Δεν θα πιστεύετε σε τι spot πρωταγωνιστεί (video)

Η Βέφα Αλεξιάδου επίσης είπε: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου» Με τα λόγια της, συγκίνησε τους θεατές.

Βέφα Αλεξιάδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share