Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Με νέο γοητευτικό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Χαμογελά ξανά στη ζωή της!

28 Ιουλίου 2021 07:49
Δέσποινα Βανδή: Με νέο γοητευτικό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μέρες μετά την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Δέσποινα Βανδή περνά μια από τις πιο επώδυνες - ίσως και μια από τις πιο δύσκολες - φάσεις της, ανατρέποντας το παρελθόν και προσπαθώντας να ισορροπήσει το παρόν, γιατί, όσο απότομες κι αν είναι οι ανηφόρες, η ζωή συνεχίζεται και ούτε τελειώνει με έναν χωρισμό... Αντίθετα τραγουδιέται ευχάριστα, όπως εξάλλου έχει κάνει άλλοτε εκείνη στο παρελθόν φωνάζοντας δυνατά “Ναι, περνώ και μόνη μου καλά!”...

Η γοητευτική Δέσποινα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων των φίλων της το τελευταίο διάστημα, καθώς και εκείνη είναι συμπονετική μαζί τους σε δύσκολες στιγμές τους. “Το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων αλλά και των παιδιών της φυσικά, ενώ όσοι συναναστρέφονται μαζί της υποστηρίζουν ότι η διάθεσή της όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερη”, λένε κοντινοί της άνθρωποι.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η οικογενειακή της κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν την είχε μόνο προβληματίσει αλλά την είχε ρίξει αρκετά συναισθηματικά όπως είναι φυσικό, ενώ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share