Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανατροπή με Χεζόνια! Τι έκανε η παρουσιάστρια και... έστειλε τον Κροάτη

Εξελίξεις ανάμεσά τους...

26 Ιουλίου 2021 21:01
Ιωάννα Μαλέσκου: Ανατροπή με Χεζόνια! Τι έκανε η παρουσιάστρια και... έστειλε τον Κροάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Μπορεί ο Μάριο Χεζόνια να ολοκλήρωσε το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στη χώρα μας θα μείνει αξέχαστος. Τόσο για τα πεπραγμένα του εντός παρκέ, όσο και για τα πεπραγμένα του έξω από αυτό!

Πρόκειται για… το φλερτ του Κροάτη πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού με την Ιώαννα Μαλέσκου, ή τουλάχιστον την επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού για να συμβεί αυτό.

Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν στο… σίριαλ αυτό οι φίλοι των «πράσινων» έκαναν «ντου» στην γνωστή παρουσιάστρια μέσω Instagram ώστε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Μάριο Χεζόνια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Ιωάννα Μαλέσκου και Μάριο Χεζόνια

Το πρώτο like...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κροάτης έκανε like στην Ιωάννα Μαλέσκου και όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι φίλοι της ομάδας, προσπάθησαν να πετύχουν ένα διαδικτυακό προξενιό.

Η ίδια μάλιστα, αναφέρθηκε πρόσφατα σε όσα γράφονται και ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, ούτε και κοντά».

Ωστόσο το σίριαλ, πριν ολοκληρωθεί με τη φυγή του Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μία… τελευταία θετική εξέλιξη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν ακολουθεί τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, βρήκε έναν άλλο, πιο έξυπνο τρόπο να κάνει follow τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της «Μπαλού», δηλαδή της σκυλίτσας της.

Κόλαση η Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστάτωσε με καυτό στρινγκ και μπικίνι κάτω από το ντουζ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους άφωνους με το καλλίγραμμο κορμί της.

Στην Κύπρο βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου κι έκανε τις απαραίτητες βουτιές της στο νησί της Αφροδίτης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την παρουσίαση του Love it, ταξίδεψε στο νησί για επαγγελματικούς λόγους, όπου τους συνδύασε με ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλίες του.

Μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο σύντομα βίντεο, όπου κάνει ντουζ μετά από τις βουτιές της στην θάλασσα.

Η παρουσιάστρια ποζάρει με φλογερό βλέμμα στην κάμερα και φορά ένα καυτό μαύρο μπικίνι, που αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της.

Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή με αυτήν την πιο σ@ξι πλευρά της Ιωάννας Μαλέσκου και η ανάρτησή της δέχθηκε σχόλια το ένα μετά το άλλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share