Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ντροπιαστική της αποκάλυψη και η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

Χαμός με την παρουσιάστρια και ηθοποιό

26 Ιουλίου 2021 18:59
Ζέτα Μακρυπούλια: Η ντροπιαστική της αποκάλυψη και η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο και άγνωστο περιστατικό που της συνέβη αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια αφήνοντας τους πάντες κόκκαλο. Οι τελευταίες φωτογραφίες στα social media της Ζέτας Μακρυπούλιας και η... πίκρα της.

Το... ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη στην παράσταση «Σ’ Αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε», όπου η σέξι ηθοποιός και παρουσιάστρια συμπρωταγωνιστούσε με την Βίκυ Σταυροπούλου. Ε, λοιπόν κατουρήθηκε επάνω της ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι... διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να, πώς να το πω τώρα, όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα...», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Celebrity» η Ζέτα!

Mάλιστα, ο δημοσιογράφος επέμενε ρωτόντας την αν όντως κατουρήθηκε κανονικά: «χμ... ναι! Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να "βγάλουμε" τη σκηνή!».

Χωρισμός Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια!

Το τελευταίο διάστημα ντόρος είχε γίνει με δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στην ζωή τους...

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

Όλοι γνωρίζαμε πολύ καλά πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και ο ένας σέβεται πολύ τον άλλον, ωστόσο δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να είχαν φτάσει στο χωρισμό! Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να δώσει απάντηση για το θέμα για να μην γράφονται περισσότερα περιμένοντας το θέμα να ξεχαστεί...

Σήμερα λοιπόν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share