Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένη η Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθάρισε τα πάντα για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα...» (Video)

Στα πράσα τα πιτσουνάκια - Σε ταβερνάκι Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

26 Ιουλίου 2021 17:30
Ερωτευμένη η Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθάρισε τα πάντα για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένη δείχνει να είναι η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με το ζευγάρι να μοιράζεται αρκετά κοινά instastories. Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τον έρωτά τους, ωστόσο τα πράγματα είναι πια ξεκάθαρα.

Η επιχειρηματίας και το μοντέλο λοιπόν πήγαν στην Μεσσηνία και μαζί με φίλους αποφάσισαν να κάνουν πιο χαλαρές και εναλλακτικές διακοπές, δίπλα στην παραλία και μέσα σε σκηνή.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής πως γύρισε πίσω, με την ίδια το πρωί της Δευτέρας να προχωρά σε μερικές αποκαλύψεις για την εξόρμηση της.

Η Ιωάννα δημοσιεύοντας μια σειρά από instastories, τόνισε πως μικρή έκανε συνέχεια κάμπινγκ με την οικογένεια της, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω του τρόπου ζωής της δεν είχε καταφέρει να το κάνει. Μέχρι που γνώρισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που της θύμισε πόσο ωραία εμπειρία είναι.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη για το κάμπινγκ της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι» είπε μέσα σε όλα.

Στα πράσα τα πιτσουνάκια: Σε ταβερνάκι Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Την παροιμία την ξέρετε; Μαντέψτε ποιανού ζωή περιγράφει απόλυτα τον τελευταίο καιρό! Μα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη φυσικά!

Οι δυο τους διατηρούν δεσμό εδώ και λίγους μήνες και παρά το γεγονός πως αρνιούνται κατηγορηματικά να το επιβεβαιώσουν ενώ ερωτώνται συστηματικά από τους δημοσιογράφους, στο instagram ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι τα ίδια ακριβώς στιγμιότυπα.

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share