Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Ευαγγελία Μουμούρη: «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, δεν ήξερα το όνομά μου»

Μια συγκινητική εξομολόγηση από την ηθοποιό

26 Ιουλίου 2021 14:55
Σοκάρει η Ευαγγελία Μουμούρη: «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, δεν ήξερα το όνομά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Η αγαπημένη ηθοποιός, Ευαγγελία Μουμούρη, εξομολογήθηκε στη Βίκυ Χαντζή το πώς ένιωσε όταν εντόπισε τον πατέρα της νεκρό, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

«Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

«Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον βρήκα εγώ. Δεν ήξερα το όνομα μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω ελάτε εδώ, τη διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν την θυμόμουν. Εκεί ένιωσα απελπισμένη», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ό,τι καλύτερο είχε, ό,τι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του»

«Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα», κατέληξε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ευαγγελία Μουμούρη σύζυγος κόρη

«Βιώνω τη μητρότητα μέσα από την κόρη του συζύγου μου»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πολύ καλή σχέση που έχει με την κόρη του συζύγου της από τον πρώτο της γάμο, καθώς τη γνωρίζει από όταν ήταν 10 χρονών παιδάκι.

Η ίδια τόνισε πως βιώνει τη μητρότητα μέσα από τη σχέση που έχει αναπτύξει με αυτό το κορίτσι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η απώλεια του πατέρα της και το ροζ βίντεο

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και για το ροζ βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βιώσει δύσκολες μέρες, καθώς η απώλεια του πατέρα της -που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή- της κόστισε, ενώ το ερωτικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας της κόστισε συναισθηματικά.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην Κατερίνα Μπούσιου και το περιοδικό You , όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, το ροζ βίντεο και τον γάμο της

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

Επιτέλους ήρθε η ώρα του γάμου σου...

Ναι, επιτέλους! Το αναβάλαμε για όσο καιρό ήμουν στο Masterchef και μετά το παιχνίδι, έπρεπε να πάω στην Κύπρο λόγω της επαγγελματικής πρότασης που είχα δεχθεί για να δουλέψουμε μαζί με τον Πάνο Τόγια σε ένα εστιατόριο. Αλλά τώρα νομίζω όλα πάνε μια χαρά και ήρθε η ώρα να το κάνουμε! Είμαστε πια 12 χρόνια μαζί με τον Αποστόλη.

Ο πατέρας σου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας;

Ούτε εκείνος ούτε εμείς είχαμε γνωρίζαμε κάτι. 'Ήταν πάντα πολύ δυνατός. Τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν “φύγει” είχε έναν έντονο πόνο στο στομάχι όπως μου είχε πει η αδελφή μου. Οι γιατροί μας είπαν αργότερα ότι υπήρχε περίπτωση αυτό να ήταν το σύμπτωμα πριν το πρώτο έμφραγμα. Μετά επακολούθησε και το δεύτερο και μοιραίο έμφραγμα.

Ποιος σε πήρε τηλέφωνο στην Κύπρο για να σου το ανακοινώσει;

Ο Αποστόλης και εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αλλά όλα εκείνη την ημέρα έγιναν πάρα πολύ περίεργα. Με τον μπαμπά μου είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ήμουν η αδυναμία του και τον αγαπούσα πάρα πολύ. 'Ήμουν μικρή σε ηλικία όταν χώρισαν οι γονείς μου και πέρασαν χρόνια για να βρούμε τις ισορροπίες μας. Τον “τιμωρούσα” για αυτόν τον χωρισμό, γιατί δεν τον καταλάβαινα. 'Όταν πήγα στην Κύπρο με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν είμαι καλά και πολλές φορές δεν το σήκωνα αν είχα δουλειά, αλλά τον έπαιρνα αργότερα. Το βράδυ πριν φύγει από την ζωή, με πήρε ξανά, αλλά δεν το σήκωσα γιατί ήμουν στο εστιατόριο. Δεν ξέρω αν αισθανόταν άσχημα στην υγεία του και ήθελε να μου το πει, ή απλά ήθελε να μου μιλήσει. Το ότι δεν σήκωσα εκείνο το τελευταίο του βράδυ το τηλέφωνο, είναι κάτι που θα το κουβαλάω μέσα μου για πάντα από τύψεις.

Εσύ διαισθάνθηκες έστω και από ένστικτο ότι κάτι κακό θα συμβεί;

Το πρωί όταν με πήρε ο Αποστόλης στις έξι το πρωί, παραξενεύτηκα γιατί εκείνος δεν ξυπνά τόσο πρωί. Τότε μου μπήκε η σκέψη ότι κάτι κακό συνέβη στην γιαγιά μου. Δεν μου πήγαινε ποτέ το μυαλό ότι αυτό θα αφορούσε τον πατέρα μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share