Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης στα νιάτα του - Δείτε πώς ήταν

Από γκρουπιέρης σε ρόλο «ζεν πρεμιέ»

26 Ιουλίου 2021 11:26
Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης στα νιάτα του - Δείτε πώς ήταν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτός από γοητευτικός άνδρας είναι και ένας ταλαντούχος ηθοποιός, του οποίου το καλλιτεχνικό άστρο λάμπει έντονα τα τελευταία χρόνια.

 Βασίλης Μπισμπίκης νέος νιάτα αγνώριστος

Ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Η πρώτη επαφή του με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών το 2002, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

 Βασίλης Μπισμπίκης νέος

Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές «Το Δέκα» στον ALPHA και «Ο γητευτής» στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου «Σε είδα» και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες» στον ALPHA.

τα μυστικά της εδέμ Βασίλης Μπισμπίκης νιάτα

Παρ' όλα αυτά, έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό δύο χρόνια μετά, το 2010, όταν πρωταγωνίστησε στα «Μυστικά της Εδέμ», δίπλα σε σπουδαία ονόματα της υποκριτικής, όπως ο Δάνης Κατρανίδης και ο Κώστας Αρζόγλου.

 Βασίλης Μπισμπίκης εδέμ νέος

Φέτος τον είδαμε να υποδύεται τον μοχθηρό Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα πρωταγωνιστεί στην νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου, «Κομάντα και Δράκοι» στο MEGA.

 Βασίλης Μπισμπίκης νέος μυστικά εδέμ

Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον ηθοποιό που της χρεώνουν για σχέση και φούντωσε τις φήμες!

Εδώ και και δύο μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη πως η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό! Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Soula Glamorous μάλλον έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ωστόσο βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια φωτογραφία απο το πρόσφατο παρελθόν (2019) οπου η κορυφαία τραγουδίστρια είναι δίπλα στον γοητευτικό ηθοποιό.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το διαζύγιο σοκ ανάμεσα σε Βανδή και Νικολαΐδη, ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναρωτιούνται για το αν η γνωστή τραγουδίστρια με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη τον οποίο παρακολουθήσαμε τη περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες ειναι μαζί.

Η φωτογραφία που βρήκαμε απο το 2019 είναι η μόνη που κυκλοφορεί με τους δυο καλλιτέχνες δίπλα δίπλα, ωστόσο μια άλλη πτυχή για τις φήμες αυτές σχετικά με την προσωπική ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκανε ο λογαριασμός της μυστηριώδους περσόνας «Soula Glamorous», στο Ιnstagram.

Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του, γιαυτό τον λόγο ο Βασίλης Μπισμπίκης, βρίσκεται πολλές φορές μαζί της.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον ηθοποιό που της χρεώνουν για σχέση και φούντωσε τις φήμες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share