Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε το γιο της στην Αίγινα

Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό

26 Ιουλίου 2021 08:49
Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε το γιο της στην Αίγινα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία με αφορμή την άφιξη της στην Ελλάδα, βάφτισε τον γιο της.

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζει μόνισμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο, και τους δύο γιους τους, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την χώρα της και πολύ συχνά την επισκέπτεται.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι βάφτισε τον ενός έτους γιο τους στην Αίγινα και το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Η Κατερίνα Μουτσάτσου ήταν αυτή που γνωστοποιήσε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μουτσάτσου για την βάφτιση του γιου της

«Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Θα δούμε για αύριο. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η ύπαρξη κατέστη δυνατή αυτή τη στιγμή)».

Η γνωριμία με το σύζυγό της

«Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του.

Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο» είχε δηλώσει σε μια πρόσφατη συνέντευξη της.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share