Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και θα πάθετε πλάκα…

Τέρας!

25 Ιουλίου 2021 16:42
Δείτε το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και θα πάθετε πλάκα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός παρέλαβε πρόσφατα το νέο του αυτοκίνητο. Δείτε ποιο επέλεξε.

Με ιαπωνικό αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί από δω και στο εξής ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, μόλις χθες απέκτησε ένα νέο Nissan Juke με πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi απόδοσης 110 ίππων.

Εκτός του μαύρου χρώματος φαίνεται πως το crossover μοντέλο της Nissan έχει εξοπλιστεί με αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης, όπως διακοσμητικά σε προβολείς, καθρέπτες και άλλα.

Η παράδοση του μοντέλου στον παρουσιαστή έγινε από την εταιρεία Nissan Χαλκιάς στην Καλλιθέα, που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους της φίρμας στην Ελλάδα.

Δείτε το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και θα πάθετε πλάκα…

Δείτε το αυτοκίνητο που αγόρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και θα πάθετε πλάκα…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του - Στιγμές από την εκπομπή του που έγραψαν ιστορία

Μεγάλες τηλεοπτικές εξελίξεις ετοιμάζονται, αφού το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», που παρουσίασε με τεράστια επιτυχία για πολλά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όχι μόνο γυρίζει στην ΕΡΤ, αλλά έχει βρει και τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει στην ΕΡΤ με παρουσια­στή τον τραγουδοποιό Κω­στή Μαραβέγια.

Η παραγωγός και σήμα κατατεθέν του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Βίκυ Λάσκαρη θα μεταφέρει την ιστορική εκπομπή στην κρατική τηλεόραση από όπου ξεκίνησε, με έναν νέο κύκλο επεισοδίων, που θα διακρίνεται από άλλο ύφος και διαφορετικό στιλ, αφού ο Κωστής Μαραβέγιας ως καλλιτέχνης είναι πολύ διαφορετικός από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ετσι, σύμφωνα με την espresso, ο σύντροφος της Σωτηροπούλου μετά το «Voice» και το «YFSF» θα περάσει και την είσοδο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, προκαλώντας ένα «χτύπημα» στον πρώην πια παρουσιαστή.

Κωστής Μαραβέγιας στην Υγειά μας

Το «αντίο» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Θυμίζουμε ότι το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσίαζε επί 17 χρόνια, ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής, Στην υγειά μας ρε παιδιά: «Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!», είχε γράψει ανακοινώνοντας πως αποχωρεί από το «τιμόνι» της εκπομπής.

"Στην υγειά μας ρε παιδιά": 6 καλύτερα ζεϊμπέκικα που "παλάβωσαν" μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ως λάτρεις του καλού χορού και ιδιαίτερα των ζεϊμπέκικων το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα ζεϊμπέκικα που έχουμε δει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ποια επιλέξαμε;

01. Αντώνης Ρέμος - Βραδιάζει | Ιβάν Σβιτάιλο
02. Στέλιος Τσάκωνας - Δεν θα ξαν' αγαπήσω | Πάνος Αργιανίδης
03. Αντώνης Ρέμος - Το ζειμπέκικο της Ευδοκίας | Μιχάλης Μουρούτσος
04. Κώστας Καραφώτης - Ο Κυρ Θάνος πέθανε | Σπύρος Παπαδόπουλος
05. Δημήτρης Μπάσης - Βρέχει φωτιά στην στράτα μου | Τάσος Γιαννόπουλος
06. Κώστας Καραφώτης - Παλιόκαιρος | Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share