Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

Τι καταγγέλλει η ηθοποιός;

25 Ιουλίου 2021 11:57
«Βόμβα» από τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε συνέντευξη στην «Realnews» και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή από έναν συνάδελφό της 10 χρόνια μικρότερο.

Η ανατριχιαστική περιγραφή της

«Έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για μένα. Με τάραξε.

Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και θα πηγαίναμε να παίξουμε στην Πάτρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μού παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή. Ήθελα να πάω να καταγγείλω το περιστατικό, αλλά μετά σκέφτηκα ποιος θα με υποστηρίξει. Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε…».

δήμητρα παπαδήμα σεξουαλική παρενόχληση

«Ο κόσμος πίστευε ότι είναι μέρος της παράστασης, αλλά δεν ήταν. Αμφέβαλα για τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκεφτόμουν μήπως τον προκάλεσα εγώ στην ερωτική σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Καταγγελία - φωτιά από την Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε από γυναίκα να κάνουμε τρίο με σκηνοθέτη!»

Σε άλλη μια σοκαριστική καταγγελία για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου προχώρησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Όπως κατήγγειλε η ηθοποιός της ζητήθηκε να συμμετέχει σε τρίο από συνάδελφό της, γυναίκα, με τη συμμετοχή και ενός σκηνοθέτη!

Η Δήμητρα Παπαδήμα, μάλιστα, δηλώνει έτοιμη να καταθέσει ονόματα και διευθύνσεις αν της ζητηθεί από τον εισαγγελέα.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”.

Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;’» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στo STAR.

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή;

Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’» κατέληξε η Δήμητρα Παπαδήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share