Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στάθης Αγγελόπουλος: Νοσηλεύεται στην Εντατική με κορωνοϊό

Εδώ και δέκα ημέρες

25 Ιουλίου 2021 11:45
Στάθης Αγγελόπουλος: Νοσηλεύεται στην Εντατική με κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και ένα δεκαήμερο νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος. Όπως αναφέρουν το δημοσίευμα του ereportaz.gr και της δημοσιογράφου Άννας Τσιάλτα, ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική αν και παρουσιάζει βελτίωση η κατάσταση του. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έχει ακόμη δρόμο μέχρι να γίνει καλά και να πάρει εξιτήριο.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής “στάζει μέλι” για όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου που κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποκαταστήσει την υγεία του και να βγει από το νοσοκομείο γερός και δυνατός.

Στάθης Αγγελόπουλος εντατική

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τη μάχη με τον κορωνοϊό: «Ήμουν δυο μήνες στην εντατική»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, συγκλονίζει με την αποκάλυψή του για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού. Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Έχασα 42 κιλά. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο κ. Γρηγοράκος και συνέχισε:

«Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία».

Έτσι κόλλησε κορωνοϊό

«Δουλεύω σε ιδιωτική μονάδα. Πήρα ένα περιστατικό από τροχαίο το οποίο είχε αρνητικά τεστ. Κάναμε ό,τι έπρεπε και προφυλαγμένοι, ήταν νέο παιδί, 38 χρονών. Μετά από δύο μέρες το δικό μας PCR βγήκε θετικό, το πάθαμε εγώ και η νοσηλεύτρια. Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα».

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έστειλε το μήνυμά του για τον κορωνοϊό.

«Δεν πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στον ιό να καθορίζει τη ζωή μας, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αντιμετωπίσουμε τον ιό. Ας αφήσουμε το πρόσκαιρο και το εφήμερο, Πάσχα θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να κάνουμε», κατέληξε, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ύπουλη ασθένεια και όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share