Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράκος αλλά και... ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή! Ποιος στέκεται δίπλα της αυτές τις ώρες! Και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

24 Ιουλίου 2021 18:00
Ράκος αλλά και... ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή! Ποιος στέκεται δίπλα της αυτές τις ώρες! Και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τότε που η Δέσποινα τραγουδούσε στο “Φως” και ο Ντέμης, που μεσουρανούσε στα γήπεδα, καθόταν στα πίσω καθίσματα και τη χάζευε, τότε που ακόμα κανένας δαιμόνιος φωτογράφος δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι η τραγουδίστρια φλέρταρε και αφιέρωνε τραγούδια στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και εκείνος κοιτούσε επίμονα το πανέμορφο κορίτσι που έμελλε τους επόμενους μήνες να γίνει δικό του!

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο Βρετάνια φυσικά και μονοπώλησε τα φλας των φωτορεπόρτερ και την επομένη όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα που τον σύγκριναν με εκείνον του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ. Ο Ντέμης είχε βάλει γκολ στην καρδιά της Δέσποινας και εκείνη στη δική του. Ισοπαλία το παιχνίδι!

Ράκος αλλά και... ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή!

Όταν ο Ντέμης παντρεύτηκε τη Δέσποινα στο κτήμα Νάσιουτζικ οι παπαράτσι εκτελούσαν χρέη κασκαντέρ και ντετέκτιβ μαζί προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω ένα πλάνο από τον γάμο τους. Δεν τα κατάφεραν… Επίσης εκείνη την περίοδο οι gossip εκπομπές είχαν περάσει το ζευγάρι “γενεές δεκατέσσερις”, αφού δεν επέτρεψαν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να απαθανατίσουν το Μυστήριο. Τα ίδια περίπου συνέβησαν και όταν εκείνοι αποφάσισαν να βαφτίσουν την κόρη τους αλλά και τον γιο τους όταν ήταν 9 χρόνων στην Ελούντα. Παρόλα αυτά η δημοφιλία τους αλλά και το εκτόπισμά τους στο κοινό ήταν τόσο μεγάλα που δεν επισκιάστηκαν σε καμία περίπτωση. Στο μυαλό του κόσμου εξακολουθούσε και ήταν το λαμπερό ζευγάρι που κάθε του κίνηση γινόταν talk of the town…

Λίγες μέρες πριν εκείνοι βάλουν τέλος, με μια λιτή ανακοίνωση στον Τύπο, στον έρωτα που γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια γνωριμίας, 18 χρόνια έγγαμου βίου και δύο πανέμορφα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο… “Δεν αισθάνθηκα ποτέ κοιτώντας τον Ντέμη ότι δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησα. Κάθε μέρα βλέπω σε αυτόν τον λόγο και την αιτία που είμαι μαζί του και τον θέλω ακόμα. Του το λέω και του το δείχνω. Δεν μπορώ να σου πω ότι 18 χρόνια που είμαστε μαζί τα χαρακτηρίζει ένα αχαλίνωτο πάθος. Σημασία έχει ότι υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Σημασία έχει να τον θέλεις και να σε θέλει ο άλλος, να μην αισθανθείς ποτέ δεδομένος», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε παλιότερη συνέντευξή της.

Στο μεσοδιάστημα, μέχρι να αποφασίσουν τη λήξη του γάμου τους, ο Ντέμης και η Δέσποινα πέρασαν από διάφορες φάσεις και κρίσεις στην σχέση τους, τις διέψευδαν, όμως, κατηγορηματικά με μια και μόνο κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινά μαγαζιά όπου όλο το βράδυ αγκαλιά και με καυτά φιλιά είχαν την ιδανική εικόνα ενός παντρεμένου και ευτυχισμένου ζευγαριού. Και ποιος δεν περνάει κρίση σε έναν πολυετή γάμο θα πείτε… Έτσι κι εκείνοι, το προσπάθησαν, το πάλεψαν αρκετές φορές και τέλος κατάφεραν να κρατηθούν γερά, να κάνουν ξανά και ξανά μια νέα αρχή και να ξεκινήσουν από το μηδέν. “Οι περισσότερες πρωτοβουλίες έρχονταν από τη Δέσποινα, που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογένειά της και φυσικά τα παιδιά της”, μεταφέρει στο YOU κοντινό πρόσωπο κοντινό του ζευγαριού. Η 18χρονη σήμερα Μελίνα και ο 14χρονος Γιώργος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στη μητέρα τους, όταν οι γονείς τους τούς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Ράκος αλλά και... ερωτευμένη η Δέσποινα Βανδή!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στην Κύπρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός, τα παιδιά στέκονταν δίπλα στη μάνα τους και δεν την άφησαν στιγμή μόνη, ίσως γιατί εκείνη ένιωθε το τελευταίο διάστημα περισσότερο ευάλωτη, ίσως γιατί μέχρι τελευταία στιγμή πάλευε για να το σώσει. Λέγεται ότι εκείνη το τελευταίο διάστημα περνά ψυχολογικά δύσκολα και με μεγάλη δύναμη ψυχής προσπαθεί να ξεπεράσει μια δύσκολη μεταβατική περίοδο, δουλεύοντας περισσότερο από ποτέ. Κοντά της φίλοι, πολλοί φίλοι που έβαλαν σκοπό τους να την κάνουν να ξεχάσει και να προχωρήσει μπροστά.

Ο Ντέμης εδώ και μερικές εβδομάδες ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι για να στήσει κι εκείνος τη ζωή του από την αρχή. “Σ’ τα έδωσα όλα κι έμεινα στον άσο”, με μια συγκλονιστική ερμηνεία πάνω στην σκηνή εκείνη τα έδωσε όλα στην πίστα και τα μάτια της βούρκωσαν λίγο πριν αποσυρθεί στο καμαρίνι της, κρατώντας στο μυαλό της μια ρήση του Αλφρέντ Ντε Μισέ που λέει: “Απολαμβάνετε τον έρωτα όπως ο εγκρατής πίνει το κρασί του, μη μεθάτε”!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share