Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέλιος Μάινας: «Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά»

«Έχασα δικούς μου ανθρώπους από κορωνοϊό»

24 Ιουλίου 2021 13:37
Στέλιος Μάινας: «Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέλιος Μάινας παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» των Παραπολιτικών και πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμό, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχασε κοντινούς του ανθρώπους από κορωνοϊό.

«Μονόδρομος ο εμβολιασμός»

«Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο», τονίζει ο Στέλιος Μάινας και συνεχίζει:

Στέλιος Μάινας εμβόλιο

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κορωνοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορωνοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο».

«Μόνο εμβολιασμένοι θεατές»

«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές», καταλήγει ο Στέλιος Μάινας.

Θυμάστε την Αλεξάνδρα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Είναι η γυναίκα πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!Θυμάστε την Αλεξάνδρα από το

Ποιος από εσάς θυμάται την Αλεξάνδρα από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Ξέρετε ποιον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό έχει παντρευτεί, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει ως guest από την σειρά του ΑΝΤ1;

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη, η οποία μετά την συμμετοχή της στο επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης "Αγάπης αγώνας άγονος" χάθηκε από την τηλεόραση!

Είχε παίξει τον ρόλο της Αλεξάνδρας, η οποία ήταν εκδότης που συνάψει σχέση με τον "Κωνσταντίνο Κατακουζηνό"! Η Κάτια Σπεραλάκη λοιπόν είναι σύζυγος του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, Στέλιου Μάινα, ο οποίος έχει περάσει και εκείνος από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" στον ρόλο του ψυχολόγου της "Ελένης Βλαχάκη"!

Μάλιστα κι άλλοι ηθοποιοί της σειράς έχουν παντρευτεί μεταξύ τους και σας το είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα.

Στέλιος Μάινας Κωνσταντίνου και Ελένης

Θυμάστε την Αλεξάνδρα από το

Μάινας γυναίκα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέλιος Μάινας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Χάρη Ρώμα καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο "Μεν και Δεν" επίσης στον ΑΝΤ1 και παραγωγής του δεύτερου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share