Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό ηθοποιό

24 Ιουλίου 2021 11:56
Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό θέμα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Δάνης Κατρανίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

espresso δάνης κατρανίδης

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Ο Δάνης Κατρανίδης μάλιστα, ανυπομονεί να δει και την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια».

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και η επέμβαση που δεν έκανε!

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στο περιοδικό People, πρώτη φορά για τον λόγο που φιλάει γυαλιά μυωπίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μυωπία.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της Μίρκας Παπακωνσταντίνου: «Να σου πω και μια είδηση. Τα γυαλιά που φοράω είναι σκέτο τζάμι. Τα βάζω για να μην σταματάμε συνέχεια το γύρισμα με «Το Σόι Σου» στον ALPHA. Το ένα μου μάτι έχει πρόβλημα, τρέχει συνέχεια δάκρυα.

Οι γιατροί λένε ότι ο δακρυϊκός πόρος -αυτή η μικρή τρυπίτσα- είναι κλειστός γι΄ αυτό τα δάκρυα είναι όλα έξω. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που πάσχουν από κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της μέρας μαζεύουν σχεδόν μισό ποτήρι δάκρυα. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, ήθελε επέμβαση που προτίμησα να μην κάνω. Έμαθα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και η συγχωρεμένη η Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία είχε προχωρήσει σε επέμβαση. Άσε που εμένα, τα γυαλιά μου δίνουν στιλ. Είναι πλέον, μέρος της προσωπικότητάς μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share