Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκυος η Αμαρυλλίς

Σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια!

23 Ιουλίου 2021 22:03
Έγκυος η Αμαρυλλίς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αμαρυλλίς, καθώς είναι έγκυος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ΟnTime. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Αμαρυλλίς και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, Κώστας Ματσίκας περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την τραγουδίστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια, αλλά προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Έγκυος η Αμαρυλλίς

Η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος κι έτσι θα συνεχίσει, αφού όπως είχε πει το 2011 σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”, “δεν θα επιδίωκα να προβάλλω την εγκυμοσύνη μου και δεν θέλω να πιστέψω ότι μια γυναίκα μπορεί να “πουλάει” αυτή την κατάσταση”. “Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να συμβαίνει στην κάθε περίπτωση αλλά γενικότερα, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αποφύγεις” είχε δηλώσει.

Όντως τώρα; Η απίστευτη εμφάνιση της Αμαρυλλίς που μας προβλημάτισε! (photos)

Μια εμφάνιση της Αμαρυλλίς μας προβλημάτισε τόσο που... παραλίγο να χάσουμε την μιλιά μας!
Η τραγουδίστρια τα έσπασε μέχρι το πρωί με τον Τρύφωνα Σαμαρά και το λουκ της θα μείνει στην ιστορία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη αποκάλυψη της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα κάνουμε...»

Με στολή της Φόρμουλα 1 και γυαλιά... πιλότου η Αμαρυλλίς έκανε μακράν τη χειρότερη της εμφάνιση! Μάλλον αυτό εντόπισε και ο Τρύφωνας και γελούσε non stop! Ε, μα άδικο είχε; Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share