Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορωνοϊό»

Τι δήλωσε για τον εμβολιασμό

23 Ιουλίου 2021 18:40
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορωνοϊό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” εμφανίστηκε μέσω skype το όμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μία ανάρτηση τύπου Q&A πραγματοποίησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η όμορφη επιχειρηματίας και μοντέλο που πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, θέλησε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μία από αυτές αφορούσε το εμβόλιο, με το όμορφο μοντέλο να αποκαλύπτει πως πριν από το Nomads, αναγκάστηκε να κάνει τρία δυνατά εμβόλια με ισχύ 10 χρόνια. Όπως γράφει χαρακτηριστικά, αυτό σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό της είναι που την κρατούν μακριά από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι μας προτού εμβολιαστούμε, θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον ιατρό και πάνω από όλα πως ο εμβολιασμός πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να την πάρουμε μόνοι μας και όχι να μας αναγκάσουν.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το εμβόλιο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορωνοϊό»

Δήμητρα Αλεξανδράκη : Η τόπλες πόζα της!

Δήμητρα Αλεξανδράκη την πρωτογνωρίσαμε στο πρώτο «Νext Top Model» και φέτος την είδαμε να προσπαθεί να... επιβιώσει στο Nomads του ANT1, από το οποίο τελικά αποχώρησε οικειοθελώς, προκειμένου να επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Δήμητρας Αλεξανδράκη :Η τόπλες πόζα της!

Οι φήμες που ήθελαν, τότε, το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του έσβησαν άμεσα και η σέξι Δήμητρα με τον σύντροφό της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις κοινές βραδινές εξόδους τους αλλά και από τις δηλώσεις που κάνει για τον αγαπημένο της, η Δήμητρα, στις συνεντεύξεις της. Το μοντέλο, σήμερα, ανέβασε στο instagram φωτογραφία από μια άκρως σέξι φωτογράφισή της σε έγχρωμη αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή προκαλώντας για ακόμη μία φορά τον θαυμασμό του κοινού που την ακολουθεί.

Δήμητρας Αλεξανδράκη :Η τόπλες πόζα της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share