Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον ηθοποιό που της χρεώνουν για σχέση και φούντωσε τις φήμες!

Είναι τελικά ζευγάρι; Ανατροπή!

23 Ιουλίου 2021 09:48
Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον ηθοποιό που της χρεώνουν για σχέση και φούντωσε τις φήμες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και και δύο μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη πως η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό! Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Soula Glamorous μάλλον έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ωστόσο βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια φωτογραφία απο το πρόσφατο παρελθόν (2019) οπου η κορυφαία τραγουδίστρια είναι δίπλα στον γοητευτικό ηθοποιό.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το διαζύγιο σοκ ανάμεσα σε Βανδή και Νικολαΐδη, ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναρωτιούνται για το αν η γνωστή τραγουδίστρια με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη τον οποίο παρακολουθήσαμε τη περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες ειναι μαζί.

Η φωτογραφία που βρήκαμε απο το 2019 είναι η μόνη που κυκλοφορεί με τους δυο καλλιτέχνες δίπλα δίπλα, ωστόσο μια άλλη πτυχή για τις φήμες αυτές σχετικά με την προσωπική ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκανε ο λογαριασμός της μυστηριώδους περσόνας «Soula Glamorous», στο Ιnstagram.

Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του, γιαυτό τον λόγο ο Βασίλης Μπισμπίκης, βρίσκεται πολλές φορές μαζί της.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Δέσποινα Βανδή: Η κοινή φωτογραφία με τον ηθοποιό που της χρεώνουν για σχέση και φούντωσε τις φήμες!

Ψυχολογική κατάρρευση για την Δέσποινα Βανδή, μετά τον χωρισμό!

Δεν έχει σημασία ο λόγος που ένα ζευγάρι χωρίζει, σημασία έχει ότι αγαπήθηκε πολύ και ότι έδωσε “σώμα και ψυχή” σε έναν μεγάλο έρωτα που άφησε τη δική του σφραγίδα σε πρωτοσέλιδα των lifestyle περιοδικών από τη μέρα της γέννησής του...

Τότε που η Δέσποινα τραγουδούσε στο “Φως” και ο Ντέμης, που μεσουρανούσε στα γήπεδα, καθόταν στα πίσω καθίσματα και τη χάζευε, τότε που ακόμα κανένας δαιμόνιος φωτογράφος δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι η τραγουδίστρια φλέρταρε και αφιέρωνε τραγούδια στον ταλαντούχο γκολκίπερ της ΑΕΚ και εκείνος κοιτούσε επίμονα το πανέμορφο κορίτσι που έμελλε τους επόμενους μήνες να γίνει δικό του!

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο Βρετάνια φυσικά και μονοπώλησε τα φλας των φωτορεπόρτερ και την επομένη όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα που τον σύγκριναν με εκείνον του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ. Ο Ντέμης είχε βάλει γκολ στην καρδιά της Δέσποινας και εκείνη στη δική του. Ισοπαλία το παιχνίδι!

Όταν ο Ντέμης παντρεύτηκε τη Δέσποινα στο κτήμα Νάσιουτζικ οι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share